2777
2789
عنوان

دختر داییم میگه با مردی که

210 بازدید | 13 پست

تو ارتباط بوده چند سال خیلی این مرد عذابش داد بماند ب شدت انقد آزار دید روحی جسمی داغون شد الان دیگ میگ نمیخوامش میگه اون گفته راضی نیستم پس از اول با من نیتت بازی کردن بوده ک رفتی... 

میگ چوبشو می‌خورم ی وقت؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم مرده اذیت کرده دختره رو کلی

حالا بازم که دختره می‌خواد جدا شه داره خودش رو مظلوم و قربانی نشون می‌ده؟ بازی روانیه

من بودم تفنگ می‌ذاشتم پشت سر دختره جدا شه.

.She's somebody , not some body.  

دقیقا چوب چی بخوره ؟

میگ اینکه الان دیگ نمیخوامش نمیخوام تو زندگیم باشه از بس عذابش داده 

پسره گفته من راصی نیستم از اولم هدفت بازی دادن من بوده میگ چوبشو نخورم ی وقت ک ولش کردم 

نفهمیدم مرده اذیت کرده دختره رو کلیحالا بازم که دختره می‌خواد جدا شه داره خودش رو مظلوم و قربانی نشو ...

دقیقا داره هی ب دختره میگ تو برات من مثل لنگ کفش بودم از اولم هدفت همین بود بازی میدی همه رو بعد منم میری با بقیه ک اونارو سرکار بزاری... انقد اینا رو گفته دخترداییم عذاب وجدان گرفته 

میگ اینکه الان دیگ نمیخوامش نمیخوام تو زندگیم باشه از بس عذابش داده پسره گفته من راصی نیستم از اولم ...

متوجه شدم عزیزم 

منظورم اینه که چرا باید چوبش بخوره باهاش کنار نمیاد داره تمومش می‌کنه

متوجه شدم عزیزم منظورم اینه که چرا باید چوبش بخوره باهاش کنار نمیاد داره تمومش می‌کنه

پسره هی بهش ی حرفایی میزنه اینم عذاب وجدان میگیره 

دقیقا داره هی ب دختره میگ تو برات من مثل لنگ کفش بودم از اولم هدفت همین بود بازی میدی همه رو بعد منم ...

بازی روانیه

من بودم دوتا پاهم قرض می‌کردم فرار می‌کردم از این مرتیکه

کجا باهاش حرف می‌زنه؟ بخدا اگه می‌تونستم می‌رفتم خواهر مادر مردک رو می‌آوردم جلوی چشماش

نذار دختره بیشتر از این قربانی شه

.She's somebody , not some body.  

دقیقا داره هی ب دختره میگ تو برات من مثل لنگ کفش بودم از اولم هدفت همین بود بازی میدی همه رو بعد منم ...

دختر داییتم باید بهش بگه اره اصن هرچی تو میگی درستهذدیگه نمیخامت بعدنم اگه خواستم کسیو سرکار بزارم به خودم مربوطه دلت واسه خودت بسوزه که با این اخلاق گ... بعد از من هرکی اومد دو زندگیت فرار میکنه 

خدایی که اون بالاس و همه چیو دیده خودش میدونه چجوری برا دوتامون بچینه 

بعدشم بلاکش کنه اصن سیمکارت و اکانت و همه چیشو عوض کنه 

دختر داییتم باید بهش بگه اره اصن هرچی تو میگی درستهذدیگه نمیخامت بعدنم اگه خواستم کسیو سرکار بزارم ب ...

آقا یکبار هم ازدواج ناموفق داشته... 

خیلی دخترداییم رو تو رابطه تحقیر می‌کرد مسخره می‌کرد سر و گوشش هم می‌جنبید الان دیگ دختر بریده نمیخوادش اونم خودشو زده ب قربانی بودن ک من خوب بودم تو از اولم دختری بودی ک با همه بودی حیف من ک با تو موندم 

آقا یکبار هم ازدواج ناموفق داشته... خیلی دخترداییم رو تو رابطه تحقیر می‌کرد مسخره می‌کرد سر و گوشش ه ...

اره دیگه این فرد خودشیفه اس دختر داییتم شخصیت وابسته ایی داره متاسفانه این مرد میتونه دخترداییتو مثه خمیر تو دستش هرجور خواست شکل بده تا میتونی دورش کن از این مرد باهاش حرف بزن اگه تونستی دختر داییتو ببر مشاوره که از دست این مرد ازاد کنه خودشو این افراد یا باید عیبشونو بع روشون بیاری یا بی محلشون کنی کلا هرچی راه ارتباطی باهاش داره و قطع کنید 

پسره هی بهش ی حرفایی میزنه اینم عذاب وجدان میگیره

اصلا اینکه قطع رابطه کرده دیگه چرا با پسره حرف میزنه که بخواد این چیزا رو بشنوه ؟ بلاکش کنه تموم شه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم