2777
2789
عنوان

دزدی بچه

144 بازدید | 17 پست

پسرم هشت سالشه من توکارتش ماهانه همیشه پول میریزم بعد‌دوروزه خرجش می‌کنه بعد الان چند سری شده از کارت خونه رفته سوپری سرکوچه وسیله بخره براخودشم قایمکی‌ خریده یا یبار توکیفش یه کیک دیدم که گفت از کیف دوستش برداشته چقد باهاش حرف زدم گفت دیگه تکرار نمیکنه اینم بگم از لحاظ خوراکی همیشه براشون بهترین چیزا رو خریدم و هرروز مغازه ست اینطوری نیست که بگم هفته ای یکبار می‌ره که دلش بخواد دیگه نمی‌دونم چیکار کنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دزدی رو یاد بگیره دیگ نمیشه کاریش کردیکیو میشناسم از بچگی دزدی میکتع تا الان

وای اصلا ایقد ناراحتم نمی‌دونم چیکارش کنم باز یکی نداشته باشهدرسته کار اشتباهی میگی نداشت این بخدا من خودم براش خوراکی از مغازه میخرم می‌زارم تو کیفش باز تو مدرسه از بوفه هم میخره باز کار خودشومیکنه

عزیزم بچست پسر منم اوایل که کلاس اول رفت دیدم پول تو کیفشه گفت دوستم بهم داده و ...‌ فهمیدم برداشته اونا معنای دزدی رو نمی دونن پول رو با خودش بردم دوستش رو صدا کردم گفتم عزیزم پولت افتاده بود زمین آوردبم بهت بدبم دیدم پسرم رنگش پرید اما فهمید من دارم دروغ میگم آبروش نره بعدش  رفتم با بوفه مدرسه صحبت کردم گفتم هر چی خواست بهش بدین آخر هر هفته تسویه می کنم و از طرفی خونه هم یه کیف بهش دادم پول بهش میدم میذاره تو کیفش و تشویقش کردم به پولاش دست نزنه هر چی بخواد به من بگه میخرم اوایلش هر چی میخواست خریدم تا سه چهار ماه یواش بواش از سرش افتاد الان مثل قبل نیست 

بهش بگو کلاسا دوربین داره اگه دست بکنی تو کیف بقیه می برنت دفتر .اخراجت میکنن

آره چقدر باهاش حرف زدم گفتم نمیترسی یکی ببینت همه بچه ها میفهمن آبروت می‌ره مامان توروخدااینکاررو نکن خودم چقد گریه کردم الان میبینم هیچ فایده ای نداره

عزیزم بچست پسر منم اوایل که کلاس اول رفت دیدم پول تو کیفشه گفت دوستم بهم داده و ...‌ فهمیدم برداشته ...

برا پسرمن یعنی شاید باورت نشه ولی تا الان هر خوراکی چیزی خواسته براش بوده اصلا تعجب میکنم چرا اینکار رو می‌کنه پولی که تو کارت خودشه رو میگم مامان یچیزیشو پس انداز کن جمع بشه هرچی خواستی بخر ولی میبینم دقیقا دوروز میشه تموم میشه

بعد اصلا ازتعجب شاخ درنیارم خیلی الان رفت سوپری زرشک بخره من گفتم با ۱۰۰تومن بگیر طول کشید نیومد رفتم دنبالش دیدم یه پاستیلم خریده داره میخوره نگاه پیامک گوشیم کردم تا همون صد تومنی کشیده شده ولی این طوری خریده دوتاش بشه ۱۰۰انقو عصبانی شدم  پاستیلو ازش گرفتم دادم خواهر کوچیکترش