2777
2789
عنوان

من همونم ک گفتم خواستگاریم بهم خورد و ادامه ی ماجرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 46 پست
از الان نزن به درد قناعت کردن اقا پسرم عادت میکنه یادمه گفتی همسرت راننده است و ماشین سنگین داره در ...

همون نشون صد ملیونی چه خبره برا انگشتر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراسم عقد که با داماد نیست

هست؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

نه میدونی چیهمادرشوهرم میگه بگیریم اما من اونجور ک متوجه شدم تمام هزینه هاشو شوهرم میکنه یعنی هزینه ...

الان نامزدت کارش چیه؟

خوب اگه اینطوره عقد نگیرین دیگه چه کاریه شما که عقد کردین همون عروسی رو بگیرید

عقد و عروسیت رو‌یکی کن بره حوصله داری تو این گرونی هزینه های بیخود کنی . شوهرت پولاشو بر باد بده دود ...

واقعا تازه میان میخورن میرن بدهیش برات میمونه فقط چقدرم کادو میدن اندازه غذاشونم درنمیاد یک خانواده سه چهار نفر ه ۳۰۰ تومن۴۰۰ تومن  تو عقدم کار حرف خاله زنگی زیاده اعصاب داری سریع برو سر خونه زندگیت البته اگه شناخت واقعی صد در صد ی داری  چون دوران عقد دوران شناخته و حتما یک مجلس بگیر حالا نخواستی عقدی یا حالا یا عروسی بگیری یک کدومشو چون بعدا ب. دلت میمونه لباس عروس پوشیدن