2777
2789

سلام

کسی هست بیدار باشه؟

😔میخواستم یه موضوعیو مطرح کنم و ازتون راهنمایی بخوام

من تو دوران دبیرستان یه دوستی داشتم که تا الان با هم مشکلی نداشتیم،20 سالمه... کنکور دادیم و دانشگاه هامون جدا شد،گه گداری با هم ارتباط داشتیم و تا الان هیچ مشکلی نبوده،خانواده شونو میشناسیم اما امشب گفت یه خبری برات دارم،عجیب حرف میزد،گفت یه پسر همکلاسی که 19 سالشه وقتیکه داشتم عکسای پروفایلتو نگاه میکردم عکستو دیده و خوشش اومده...و بعدشم کلی اصرار که خیلی پسر خوبیه،عکسشم فرستاد، به اون اقا هم همه چیو در مورد من گفته

من دو ماه با یه اقای همکلاسی ارتباط داشتم ولی فهمیدم به درد این رابطه ها نمیخورم😔 من هی میگفتم نمیخام شرایطم خوب نیست، هنوز فرد قبلی تو دانشگاه میبینم حالم بد مىشه ولی ایشون همچنان اصرار کردن و حتی پی وی منو به ایشون دادن😔خدایا من نمیخوام با کسی حتی حرف بزنم

ترخدا بگین چیکار کنم

گفت فردا میاد باهات حرف میزنه 😭😭😭😭

خواهش میکنم کمکم کنین خواهش می‌کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج؟  پسر 19 ساله میفهمه ازدواج چیه؟ 😔 مطمنا نه.

پس اصلا باهاش حرف نزن این جور رابطه ها فقط ادمو از درس و زندگی میندازه اخرشم با ابروریزی و شکست عشقی تموم میشه برو از زندگیت لذت ببر اون که به زور نمیاد بگه با من حرف بزن در ضمن دوستتم مشکل داره که همچین چیزایی پیشنهاد میده 

😏😏

خیلی جدی با دوستت برخورد کن یعنی چی امکان داره با این کارش شما رو به دردسر بزرگی بندازه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اگه اوضاع روحیت خوب نیست بزن بلاکش کن به خودشم بگو تمایلی به رابطه نداری و اصرارش برات معنی مزاحمت د ...

اصلا نمیتونم دوباره حماقت کنم،پسر 19 ساله چی میفهمه،خودمم هنوز بچه م

چه چیزی به اون دختر میرسه که انقدر اصرار داره؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش