2777
2789
عنوان

سقط🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست
خب میگم ک هنوز هیچگونه دفعی یا لکه بینی یا خونریزی نداشتم پاک پاکم

باید بری دکتر عزیزم باز برات سونو مینویسه میگه مونده یا نه قرص اینا میده نشد بستری میکنن مرحله آخر کورتاژ ک برای شما چون کوچیک بوده فکر نمی‌کنم کورتاژ بشه 

کاش همون وقت قبل مصرف دارو یه جای دیگه هم برای سونو میرفتی و واژینال انجام میدادی میدونی دخترا معمو ...

ن شهرستانم متاسفانه اخه هفته ۶ ضربان داشت گل هفته بعدش دیگ نداشت💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدددددا خودت کمک کن کورتاژ درد داره؟

ن کورتاژ بهترین و راحت ترین عمل جراحیه عزیزم

بیهوش شدم،بعدش با درد خیلی کم قاعدگی ب هوش اومدم 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ن شهرستانم متاسفانه اخه هفته ۶ ضربان داشت گل هفته بعدش دیگ نداشت💔

باید بعد اینکه سونو شکمی کرد ضربان نداشت واژینال سونو میکرد انقدر راحت که حکم به سقط نمیدن اخه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
والا نمیدونم سریع دکتر زنان قرص داد برا سقط ولی اونم نشد

توکل برخدا یه سونو دیگه بو ،دکترت رو هم عوض کن بنظرم 

دکتری که با یه بار سونو بدون تکرار انقدر راحت قرص میده خیلی قابل اعتما نیست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
وای خداااا

شما زود متوجه شدی ایشالله دردش کمتره ولی برو شخصی ببین کورتاژ میکنن که درد نکشی بخدا من روحی الان شیش ماهه داغون شدم هم درد سقط هم از دست دادنش چون کم خونی دارم خیلی خیلی خیلی خون ازم رفته بود انگار اصلا بعد سقط این دنیا نبودم تو حموم افتادم پایین بعد اینکه مرخص شدم 

کاش من زودتر سونو میدادم زودتر متوجه می‌شدم که اینهمه شیاف نمیزاشتم انگار جاش سفت شد به سختی تموم شد 

حتما عوضش کن اینو خیلی داغونه این خانم

اتفاقا دوستمم دوقلو باردار بود این خانم اهمیت نداد یه طول سرویکس بگیره سرکلاژ کنه بدبخت همون ۲۰ هفته دهانه رحمش باز شد سقط کرد  🫡

خونریزیم داره بعدش؟؟؟امکان بارداری داره بعدش؟

من پیش دکتر نتنج شیراز کورتاژ شدم، ببین چون ساکشن میشی دیواره رحم حالت بافت و گوشتی داره دیگه هی کم کم میریزه اره ی کم خونریزی داری تا اونا دفع بشن ی هفته تا ده روز ب محض اینکه اونا دفع بشن دیگه ن دردی میمونه ن خونریزی... من کاچی زیاد خوردم و ورزش و...

دکترم بهم گف شوهرت باید آزمایش اسپرم بده شاید ضعیفه و دوماه بعد کورتاژ میتونی باردار بشی

من هنوز اقدام نکردم

ما با اولین اقدام تو اولین ماهی ک خواستیم باردار شدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
ای خدددددا خودت کمک کن کورتاژ درد داره؟

کورتاژ بیهوشی اصلا نمی‌فهمی بعدش هم در حد درد پریودی خدا لعنتشون کنه اگه منو از اول کورتاژ میکردن من اینهمه عذاب نمیکشیدم بمیرم برای خواهرم پشت در زایشگاه چقدر با صدای داد من عذاب کشید گریه کرد 

حتما کورتاژ کن