2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی ازشوهرم کار میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 35 پست
و اون چی گفت؟

گفت وظیفمه.بعدش جواب قانعه کننده ای نداد نمیدونست چی بگه میگفت چه ربتی داره 

گفتم وظیفه هم حدی داره دیگه ی روز کار دو روز کار دیگه چند روز اخه یک ماه دو ماه؟ 

گفتم کی گفته وظیفه اخه

و اون چی گفت؟

گفتم اخرم به چشمشون نمیاد مامانت میاد جلو ما میگه تو هیچکاری برا ما نکردی همیشه هم ازش طلب دارن اینم ساده جواب دادن بلد نیست میگفت چیکار کنم دعوا بگیرم گفتم دعوا نگیر ولی از خودت دفاع کن لالی مگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو چیزی بگی میگن  بدنیاش آوردیم بزرگش کردیم بدردمون بخوره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تو بده میشی مطمئن باش شوهرت زبون داره و می‌تونه ازخودش دفاع کنه شما چیزی نگو اگه ازرودلسوری هم بگی چ ...

نمیدونم بده یا نه چون اولین ساله سر خونمم  عقد بودم چند سال  به دخترش هر سال برنج میده  ولی اونکار خاصی براش نکرده اگه به شوهر من بخواد بده خیلی بیشتر باید بده 

اخه میبینم شوهرم سادست لاله مجبورم کمکم به حرف بیام حالا امثال گذشت سال بعد احتمالا با شوهرم دعوا بگیرم اگه بازم انقدر براشون کار کنه  

اگه چیزی نده به شوهرم میگه پدرتو در اوردن اخرشم هیچی ندادن بهت

پدر مادر شوهر منم از شوهرم خیلی خوششون نمیاد با اینکه شوهرم بیشتر از همه دلسوزشونه و وایستاده پیششون ...

من میگم جلو من الکی اینطوری میکنم میگم اگه اونام زن ببرن فکر کنم جلو اونام اینطوری کنه

بنظرم اینا حقشونه کمتر دلسوزی کنن مگه زبون ندارن از حقشون دفاع کنن

اینارو چیزی بگی میگن بدنیاش آوردیم بزرگش کردیم بدردمون بخوره ..

میخواستن بدنیا نیارن مگه کسی مجبورشون کرده بود بچه اوردن در برابرش مسولن بزرگش کنن

حالا انچنانیم به بچه هاش نرسیده شوهر من از سرکار میومد ی لقمه غذا براش نمیزاشت شبا گرسنه میخوابید. بعد اسم خودشونو میزارن مادر

گفت وظیفمه.بعدش جواب قانعه کننده ای نداد نمیدونست چی بگه میگفت چه ربتی داره گفتم وظیفه هم حدی داره د ...

خوب گفتی. بهش بگو تو اول وظیفه داری کنار همسرت باشی. بعد درجه دوم. الان خانواده تو و من فامیل درجه دو حساب میشن و ن.  توفامیل درجه یک. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خوب گفتی. بهش بگو تو اول وظیفه داری کنار همسرت باشی. بعد درجه دوم. الان خانواده تو و من فامیل درجه د ...

بهش گفتم دیگه چرا زنت دادن میخواستن انقدر کار بکشن هر روز اینهمه راهو بری گفتم ور دلشون ترو نگه میداشتن دیگه براشون کار کنی

گفتم اخرم به چشمشون نمیاد مامانت میاد جلو ما میگه تو هیچکاری برا ما نکردی همیشه هم ازش طلب دارن اینم ...

افرین ارههه.. بهش بکو برای کسی بمیر که برات تب کنه.. کارکر که نیستی پسرشونی. اگر یه کلام بیان خوبیتو بگن و قدر دان باشن یه چیزی اما انگار که با یه کارکر بزاشون فرقی نداری. بکو من لگر چیزی میگم. ـدلم میخواد همه جا شوهرمو عزت.  احترام کنن و اگر به تو بی احترامی کنن قلب من به درد میاد و دلم میشکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

افرین ارههه.. بهش بکو برای کسی بمیر که برات تب کنه.. کارکر که نیستی پسرشونی. اگر یه کلام بیان خوبیتو ...

حتما میگم

حالا امثال که گذشت ببینم چیزی بهش میدن یا نه سال بعد دیگه من به حرف میام 

نمیدونم مردا چرا گیرایشون پایینه انگار که داری با دیوار حرف میزنی

بهش گفتم دیگه چرا زنت دادن میخواستن انقدر کار بکشن هر روز اینهمه راهو بری گفتم ور دلشون ترو نگه میدا ...

افرین 

حتما میگمحالا امثال که گذشت ببینم چیزی بهش میدن یا نه سال بعد دیگه من به حرف میام نمیدونم مردا چرا گ ...

تو همین امسالم قشنگ نرمش کن. با زبون بکش سمت خودت. جوری کن که کنار تو بودن رو به بیگاری ترجیح بده 

۳تا کانال هست تو ایتا. حتما عضو شو. حتی میتونی تو پی وی ازشون راهنماایی بگیری. شک نکن میتونی شوهرت رو بگبری او مچت