2777
2789
عنوان

تولد در کافه

174 بازدید | 18 پست

بچه ها من اولین باره میخام تو کافه برای نامزدم تولد بگیرم چیزیم نمیدونم دونفریم کلن

باید چیکار کنم؟

چطوری هماهنگ کنم هیچیییییی از تولد تو کافه نمیدونمممم  

از قبل با کافه هماهنگ کن میتونی خودت بری تزیین کنی میتونیم بدی برات تزیین کنن کیک هم میگیری صبحش میدی ب کافه بعضی کافه ها خودشونم درست میکنن اگر بخای ولی بنظرم خودت بگیری بهتره

دیگ هماهنگ میکنی فلان ساعت میایم و فلان موزیکو بزارید و کیک رو بیارید

لایک نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیک دونفره کوچیک و جمع و جور بخر با اون بادکنکا که هیلیوم توشه میره هوا چنتا از اونام بخر از اون نخ ها هم بهش وصل کن کیک عاشقونه باشه قشنگه

یه پاکت نامه قشنگ و مجلسی بخر توش یکم پول یه متن تبریک تولد قشنگ براش بنویس بزار تو پاکت نامه میتونی برای کادو هم ساعت مچی بخری یا انگشتر مردونه قشنگ

دقت کن کافه کلاسیک و قشنگ باشه

برای هماهنگ کردن هم بگو فلان روز بیا به فلان کافه یه چیزی سفارش بدیم مهمون من فلان ساعت بیا

وقتی دیدی اومد دم کافه شمعای کیک رو روشن کن رسید پیشت تولد تولد بخون

همون صبحش کافیه برای هماهنگی؟

منم مثل توام اسی بار اولیه میخام تولد بگیرم براش

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

نههه دو سه روز قبل برو رزرو کن حتماکیکو صبحش ببر بده و بگو چه ساعتی میری و کی کیکو بیارن و ایناتوصیه ...

شما کافه میشناسین خلوت باشه؟توتهران

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

نه تهران نیستمچن جا سر بزنید و محیطو ببینید و حتما بخواین اگر نمونه تولد دارن عکسشو نشونتون بدن

مرسی عزیزم