2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 56 پست
کتک نمیزنه فقط یه سیلی بهم میزنه و تمام

چقدر حرفت دردناک بود

کتک نمیزنه فقط سیلی میزنه  

بعدش درست و حسابی معذرت خواهی میکنه؟

ب روز که حالش خوبه باهاش حرف بزن نزار اینجوری پیش بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر بستگی داره با کی بسازی بسوزی با کی خوشبخت شی با کی موفق شیهمه مردا مثل هم نیستن شما مجردین شای ...

یار همدل؟

مردی ک منو بزنه  بچمو ازم بگیره  از اون مهمتر نذاره سرکارم برم  دلم میخاد سر ب تن‌ش نباشه

اطرافم یه دونه ازدواج موفق ندیدم

مجرد فور اِور 😅

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یار همدل؟مردی ک منو بزنه بچمو ازم بگیره از اون مهمتر نذاره سرکارم برم دلم میخاد سر ب تن‌ش نباشهاط ...

مگه گفتم بیا یکی مثل شوهر منو پیدا کن

گفتم شاید یه زمانی نیاز به یه مرد مهربون بل محبت داشته باشی

وگرنه تنها کسی که میتونه شوهرمو تحمل کنه خودمم

انشالا تو زندگیتون موفق باشید 

همین

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

مگه گفتم بیا یکی مثل شوهر منو پیدا کن گفتم شاید یه زمانی نیاز به یه مرد مهربون بل محبت داشته باشیوگر ...

عزیزم من تاپیک‌تو دیدم  بشدت مهربون و صاف و ساده ای

و من اتفاقا عاشق  لرهام

ناراحت نشی ازم

منظورمن فقط ب شوهر شما نبود

کلا مرد خوب پیدا نمیشه  آخرین نسل از مردهای خوب  باباهامون بودن ک دیگه تموم شد نسل‌شون

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم من تاپیک‌تو دیدم بشدت مهربون و صاف و ساده ایو من اتفاقا عاشق لرهامناراحت نشی ازممنظورمن فقط ...

ناراحت نشدم اشکال نداره

اره مردای قدیم بهتر بودن ولی امروزیا....‌‌

بازم مهم دل آدمه که عاشق باشه

ناراحت نشدم اشکال ندارهاره مردای قدیم بهتر بودن ولی امروزیا....‌‌بازم مهم دل آدمه که عاشق باشه

الان شما عاشق شوهرتی؟

اون چطور؟ 

الان شما عاشق شوهرتی؟اون چطور؟

شوهرم رقیق داداشمه از بچگی همو دوست داشتیم  رل بودیم تا اینکه رسیدیم به سن ۱۷ به خانواده هامون گفتیم ولی بماند که چقدر ماجرای عجیب و غریب داشت ازدواجمون

بله هردو همو خیلی دوست دارین ولی چندباری کع به پیش مشاور مراجعه کردم گفتن که   علائم بیماری های سادیسم رو دارن و ممکنه اگه بخوام این کارو کننن و منم عادت کنم به یه بیماری مازوخیسم میشم و منم همراه خودش بیمار میکنه گفته که باید هرچه زود تر درمان بشه اما خب کو گوش شنوا دعوای سه روز پیشمون سر همین بود که بلوا به پا کرد و  کلی اتفاق 

شوهرم رقیق داداشمه از بچگی همو دوست داشتیم رل بودیم تا اینکه رسیدیم به سن ۱۷ به خانواده هامون گفتیم ...

چی بگم...

زندگی با یه آدم ک سادیسم داره...

عجیبه ک میگی فقط سیلی میزنه...

سادیسم اصلا میدونی دقیقا چیه؟  آزار دیگران  مخصوصا آزار جنسی

اینایی ک توخیابون مزاحم نوامیس مردم میشن

اعضای بدن‌شون رو ب خانما نشون میدن

ب خانما توی خیابون دست درازی میکنن

امیدوارم شوهر شما اینجوری نباشه 

دلم خون شد برات

میخای ادامه بدی باهاش؟