2777
2789

میدونید من زندگی سختی دارم

من سه تا پیشی دارم ولی یکی از این ها…

میتونم بگم فرشته ست فرشته❤️‍🩹❤️❤️❤️

اگر این نبود من زنده نبودم

اگر این نبود من ادامه نمیدادم

قوی نبودم

هرموقع گریه میکنم بغلم میکنه

هرموقع کسی اذیتم میکنه میره طرف رو گاز میکیره چند میندازه بعد میاد من رو بغل میکنه

هرموقع داد میزنم میو میو میکنه که داد نزنم❤️‍🩹🥲

و…

بعد نگید گربه بی وفا هست و اینا

من جلوی هیشکی خود واقعیم نبودم بع جز این سه تا پیشی هام🥲❤️‍🩹

وقتی که من رو بغل میکنن چون فقط از طرف این ها بغل میگیرم اشک هام ناخودآگاه سرازیر میشه😅🥲❤️

و من دیگه نمیتونم اشک هام رو نگه دارم🥲❤️‍🩹

و الان هم پیشم خوابیده🫂🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سگ دارم 

یعنی قشنگ میفهمه من چمه .مریضم ناراحتم از کنارم تکون نمیخوره .بغلش ارامش دنیاست تو اوج ناراحتی دلقک بازی در میاره و چشماش که چه معصوم نگاه میکنه 

خواهشا ریپ نزنید سگ نجسه و جی حیوون تو خونه نیست 

خیلیییمخصوصا این بچه🥲❤️‍🩹❤️مهربونههه عاقلهتا حالا نه من رو جنگ گرفته نه گازهیچ وقت به من آسیبی نرس ...

اخی ماهم یه خرگوش داریم یهو حمله میکنه گاز میگیره تا خون بیاد یا جیش میکنه روی لباسم محبتش اینحدری نشون میده😐🤣

منم سگ دارم یعنی قشنگ میفهمه من چمه .مریضم ناراحتم از کنارم تکون نمیخوره .بغلش ارامش دنیاست تو اوج ن ...

دقیقاااعزیزم

من کاملا متوجه حرفات میشم واقعااا همین طوریه

خیلی با محبت هستن

خیلی فهمیده آن

من احساس میکنم فقط تو بغل این ها آرامش دارم

انکار وقتی بغلم میکنه دنیا رو بهم میدن🥲❤️😅