2777
2789
عنوان

شما چه ویتامینهایی میخورین

409 بازدید | 54 پست

من مولتی ویتامین اپتی اوومن و قرص کلاژن .خانوما من کمبود شدید ویتامین دی دارم الان کنار مولتی هفته یدونه دی هم بخورم یا نه همون ک توی مولتی هست کفایت میکنه؟

واینکه قرص اهن چی اونم باید بخوریم یا توی مولتی هست ؟قرص اهن پریودی رو کم میکنه؟؟چون برا من خیلی کم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

اصلا این قرص کلاژن تاثیر داره ..یا الکی پدل ندیم بجاش ابرسان اینا بهترشو بگیرم

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر کلاژن 

ویتامین ای 

منم ویتامین دی به شدت پایین دارم ۱۰۰۰ روزی یکی میخورم 

شما هم ۱۰۰۰ بگیر روزی یکبار بخور تاثیر داره سعی کن جلوی نور باشی

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

هیچی

منم تا پارسال هیچی ..بعد ک رفتم دکتر بخاطر اعصاب و روان داغون و دوتازایمان پشت هم فهمیدم اشتباه میکردم 

پودر کلاژن ویتامین ای منم ویتامین دی به شدت پایین دارم ۱۰۰۰ روزی یکی میخورم شما هم ۱۰۰۰ بگیر روزی یک ...

چندسالتونه ک کلاژن میخورین ؟من ۲۴ هستم بنظرت تاثیری داشته توی پوست صورتتون ؟دی ۱۰۰۰ همین سفید ریزا هستن؟توی مولتی ویتامینم هست زیاد نمیشه باز؟

منم تا پارسال هیچی ..بعد ک رفتم دکتر بخاطر اعصاب و روان داغون و دوتازایمان پشت هم فهمیدم اشتباه میکر ...

جدیداً مد شده مشت مشت مکمل خوردن.

کلا با مصرف هر گونه دارو مخالفم مگر در موارد اضطراری.

ترجیح میدم بدنم کار خودشو بکنه

چندسالتونه ک کلاژن میخورین ؟من ۲۴ هستم بنظرت تاثیری داشته توی پوست صورتتون ؟دی ۱۰۰۰ همین سفید ریزا ه ...

حدودا ۱۰ 

والا من پوستم سفید و تپله بیشتر میگن برای این خوبه فقط یک مقدار جوش دارم میخورم تاثیر آنچنان ندیدم کلاژن گلد اسم مارکش 

آره هم ریز سفید هست هم روغنی

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

پودر کلاژن ویتامین ای منم ویتامین دی به شدت پایین دارم ۱۰۰۰ روزی یکی میخورم شما هم ۱۰۰۰ بگیر روزی یک ...

راجب قرص انادرم شنیدی ؟؟

جدیداً مد شده مشت مشت مکمل خوردن.کلا با مصرف هر گونه دارو مخالفم مگر در موارد اضطراری.ترجیح میدم بدن ...

خب وقتی کمبود داشته باشیم که مجبوریم ..هرچند مدتی باید لستفاده بشن نه دائم ..چون رسوب میشن توی کلیه و کبد

حدودا ۱۰ والا من پوستم سفید و تپله بیشتر میگن برای این خوبه فقط یک مقدار جوش دارم میخورم تاثیر آنچنا ...

۱۰ ساله دارین کلاژن میخورین ؟؟؟

حدودا ۱۰ والا من پوستم سفید و تپله بیشتر میگن برای این خوبه فقط یک مقدار جوش دارم میخورم تاثیر آنچنا ...

منم جوش دارم ..شنیدم کلاژن جوش رو بیشتر میکنه

منم ویتامین دی کم بود دکتر بهم امپول داد ۳تا زدم آهنو باید جدا بخوری منمن آهن میخورم با ویتامین سی

من پارسال دکتر حدودا ۱۰ تا امپول داد زدم ..اما حس میکنم هنوزم کم  ..الان مولتی ویتامین میخورم موندم دی رو جدا بخورم یا همون بسته ...

شما اهن و دکتر داد ؟چه مارکی میخورین