خون خون خون دل خوردم تا بچمو به دنیا اوردم الان دو سالشه دیشب پدرش دهانش گذاشته بود بیاد به من بگه تو دیونه ای گوه نخور من پدرمو دوست دارم سوختم وقتی یادم اومد چطور با امپول بیحسی کامل بیحس نشدمو پاره شدن شکمم و حس کردم با همه وجود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مظلوم و یکی مثله من بدبخت برگشته میگه شکمت چه زشت شده نمیگه راستی شکمتو از این طرف تا اون طرف پاره کردن دردی کشیدی یا نه ،،،من بخاطر مشکلی دارم بیحسی زیاد رو بدنم جواب نمیده برای همین میگم درد کشیدم واقعا
مظلوم و یکی مثله من بدبخت برگشته میگه شکمت چه زشت شده نمیگه راستی شکمتو از این طرف تا اون طرف پاره ک ...
عزیزم درک همسرتون خیلی پایینه که اینطور گفته باید افتخار کنه که براش بچه آوردین
ببخشید مشکلتون چیه که بیحس نمیشید؟ منم تقریبا مقاومت به بیحسی دارم ولی میترسم به دکتر بگم جدی نگگیرن
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚