2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول آشنایی دوستیم باهمسرم مشکلی نداشتم بعد یک مدت همسرم اون موقع که دوست بودیم یه رفتارهای بدی کرد که من خیلی ناراحت شدم مثلا یه زن تو تلویزیون میدید میگفت عجب چیزی یا آهنگی یه زن میخوند میگفت چه صدایی داره و تقریبا یک ماه با خواهرشو دوست خواهرش که آدم سالمی نبود تو یک خونه زندگی میکردن 

بعد از اون معذرت خواهی کرد و گذشت البته بگم خیلی دعوا داشتیم منو خرد کرد بی ارزش کردو.... تا رسیدیم به ازدواج بعد ازدواج من مثلا سر کارهایی که کرده بود و حساسیتهایی که بوجود اورده بود بهش تذکر داده بودم و ازش خواسته بودم بهم با عشق و محبت رفتار کنه و خطاهاشو جبران کنه

و مثلا قبلا بهم دروغ گفته بود من از دروغ بدم میاد خیلی و رفته رفته با کاراش من تبدیل شدم به یه آدم افسرده و مشکوک و ایشونم اصلا نمیخواد جبران کنه حداقل محبت کنه اعتمادسازی کنه دقیقا روی کارهایی که من حساسم دروغ میگه 

خوب میخوام بدونم شما جای من بودید چیکار میکردید؟ آیا شما هم بودید یک نفر چندبار دروغ بگه حساستون کنه و .... آیا شما برای بار هزارمون خشمگین نمیشدید یا توی ادامه زندگی شک نداشتید و عصبی نمیشدید؟

و مثلا قبلا بهم دروغ گفته بود من از دروغ بدم میاد خیلی و رفته رفته با کاراش من تبدیل شدم به یه آدم ا ...

از حرفات مشخصه اصلا دوست نداره فقط داری باهاش زیر یه سقف زندگی میکنی 

چون من اینطوری شدم که انقدررررر حرفاشو هزارتا کرده انقدر دروغ گفته که یه سوال ازش میکنم بعضی وقتا با عصبانیته و چندبار میپرسم ازش سوال میکنم و ایشون عوض اینکه بگه خوب من یه کاری کردم زنم اینطوری بشه باید جبران کنم تا یک کم توضیح میده شروع میکنه به پرخاشگری ولی خدایی اگه من بودم دل کسی رو که عاشقشم میشکستم تا آخر عمرم دلشو به دست میوردم و جبران میکردم

از حرفات مشخصه اصلا دوست نداره فقط داری باهاش زیر یه سقف زندگی میکنی

من خودم این فکرو میکنم ولی هر دفعه که ناراحت شدم دعوا شده بعدش بعد از هزارتا اعصاب خوردی اومده معذرت خواسته اشک ریخته و نزاشته که برم 😐

من خودم این فکرو میکنم ولی هر دفعه که ناراحت شدم دعوا شده بعدش بعد از هزارتا اعصاب خوردی اومده معذرت ...

موقعی که خردت میکنه بهت اهمیت نمیده دیگه اشک تمساحش به چه دردی میخوره توهم مث خودش باهاش رفتار کن