دخمل_خوشگل مدیر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 عنوان عمل کیست مویی | مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 162 پست خانوما من دو ماه دیگه عمل دارمخیلی میترسم خیلیمیشه یکم توضیح بدید ازین استرسه کمتر بشه؟؟ وسط امتحانا دارم دق میکنمده دقیقه میخونم ده دقیقه گریه میکنم از اعصای خوردی هعی روزگار وحشی 1404/02/05 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 خب اون مو نداره دیگه اگه بود تا الان بیرون اومده بود بازم از این مخلوط بزار روش تا خوب خشکش کنه دیگه ... وای خداروشکر مرسی عزیزنمممم هعی روزگار وحشی
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 پدرت قرار بود چی بخره عزیزممم ؟؟؟؟🤔مگه نگفتممم تتراسایکلین بزن خب دردت به خاطره عفونت هستترشح هم دا ... عزیرم من ی سوال داشتم از شما هعی روزگار وحشی
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 جآنم عشقممم عزیزم🤣😭این موضوع سر باز کرد کلییی عفونت از خارج شد اخر این عفونتا یه موی کوچیک ازش اومد بیرون و دردش خیلی خیلی کم شد شاید یکم باقی موندهالان خوب شده یا باید باز پیگیری کنمش هعی روزگار وحشی
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29265 عزیزم🤣😭این موضوع سر باز کرد کلییی عفونت از خارج شد اخر این عفونتا یه موی کوچیک ازش اومد بیرون و در ... ای جان چ قدر خوب پس دیگه خوب شدی تتراسایکلین بزن عشقممم
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 ای جان چ قدر خوب پس دیگه خوب شدی تتراسایکلین بزن عشقممم بتادین و آب میزنم فعلا درد اینا ندارهمرسیی🧡 هعی روزگار وحشی
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29265 بتادین و آب میزنم فعلا درد اینا ندارهمرسیی🧡 بتادین چرا باید تترا بزنی عشقمممم چرکاتو خشکنه🤔خداروشکر درد نداری گلممم
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 بتادین چرا باید تترا بزنی عشقمممم چرکاتو خشکنه🤔خداروشکر درد نداری گلممم این درد میکرد بازم یه کم چرت داخلش بودبتادینو زدم دردش افتادفداتشم مرسی انقد راهنمایی کردی🫠🐥 هعی روزگار وحشی
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29265 این درد میکرد بازم یه کم چرت داخلش بودبتادینو زدم دردش افتادفداتشم مرسی انقد راهنمایی کردی🫠🐥 میدونم عزیزم دردش به خاطره عفونته حالا باید چرک خشک کنم مصرف میکردی اما با نسخه ی پزشکدیگه مو اومد بیرون کم کم خوب میشه.کاری نکردم فداتشم😁🙏🏻
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 میدونم عزیزم دردش به خاطره عفونته حالا باید چرک خشک کنم مصرف میکردی اما با نسخه ی پزشکدیگه مو اومد ب ... امیدوارم خوب بشه فعلا که هیچیش نیستشما خیلی کمک کردی عزیزم🫠🫧 هعی روزگار وحشی
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29265 امیدوارم خوب بشه فعلا که هیچیش نیستشما خیلی کمک کردی عزیزم🫠🫧 فداتشم کاره خوبی کردی زود پیگیری کردی باز به عمل نکشید ان شالله دیگه خوب میشه من کاری نکردم پیگیری خودت بود آفرین بهت 😁🙏🏻❤️
دخمل_خوشگل مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 701 فداتشم کاره خوبی کردی زود پیگیری کردی باز به عمل نکشید ان شالله دیگه خوب میشه من کاری نکردم پیگیری خ ... فعلا که مشکلی ندارمیه برامدگی هست که اصلا محل کیست موییم نیست ازینکه باشه و دوباره درد شروع بشه عین چییی میترسمولی خوبم خداروسکررر هعی روزگار وحشی