2777
2789
عنوان

امشب محکم خوردم زمین

138 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها امشب رفته بودیم شیرینی بخریم از در شیرینی فروشی ک  اومدیم بیرون یه چاله بود ک اصلا مشخص نبود زمین و کنده بودن که گل بکارن

من نصف پام از بغل رفت تو چاله و تعادلمو از دست دادم و به محکم ترین حالت محکم خوردن زمین

چون با کف دست اومدم اولش از درد شدید گریه میکردم چون ب شدت ب دو دستم فشار اومده بود اما چند ثانیه بعد احساس سوزش تو ارنجم کردم ک دیدم پوستش رفته و داره خون میاد خلاصه مردم جمع شدن آب اوردن کمک کردن همسرم بود البته و ابراز ناراحتی کردن چون واقعت بد جور خوردم زمین 

اگه دستم ناخودآگاه نمیومد رو زمین صد در صد دماغم خورد میشد

خدا رحم کرد 

بعد ک یکم خودمو پیدا کردم بلند شدم راه برم دیدم پای چپم تیر میکشه انگشت کوچیکه رو بگیر بیا تا پایین

درد تو اون ناحیه حس میشد

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

هووفف ـبه اون شبرینی فروشی اعتراض میکردی اگر دقیقا جلو ورودیشون بوده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خلاصه لنگون لنگون تا خونه رفتم اما رفته رفته درد پام بدتر شد جوری ک الان دیگه نمیتونم روش راه برم

کبود نشده اما ورم کرده اصلا نمیتونم رو پای چپم وایسم و از درد زیاد سریع گریم میگیره

بنظرتون با این اوصاف مو برداشته یا رگ ب رگ شده و خوب میشه؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هووفف ـبه اون شبرینی فروشی اعتراض میکردی اگر دقیقا جلو ورودیشون بوده

بابامم همینو گفت اما انقدر درد داشتم و شوکه شدم یادم رفت

اینجا حساب کتاب نداره، می دونستی اگر خارج بود، می تونستی شکایت کنی چون علائم و نوار اخطار نگذاشته

خیلی بد بود اصلا مشخص نبود بخدا خدا خییییلی بهم رحم کرد عین درخت افتادم 

یا استخوانت ترک برداشته یا کوفتگیه

برنج و زرده تخم مرغ و زردچوبه بذار ببند

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

باید بری دکتر عزیزم حتما

هیچکس جدی نمیگیره دردمو میگن رگ به رگ شده خوب میشه اما من نمیتونم روش وایسم حتی

یا استخوانت ترک برداشته یا کوفتگیهبرنج و زرده تخم مرغ و زردچوبه بذار ببند

چجوری بفهمم کوفتگیه؟اگه تا فردا خوب نشد برم دکتر؟

تا فردا خوب نشد برو دکتر

ممنون عزیزم چشم

بابامم همینو گفت اما انقدر درد داشتم و شوکه شدم یادم رفت

حتما برو و بهشون بگو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!