2777
2789

میشه وایتکس تو ماشین بریزم

چند مدل شوینده امتحان کردم ولی جواب نداد و لکه چای و قهوه از روی لیوان ها نرفت وایتکس بریزم به نظرتون🤔

چرا لک قهوه و چای نمیره مال ما خیلی خوب تمیز میشه مایع ظرفشویی میریزیم و جلا دهنده

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو دفه فینیش خریدم که به نظرم تقلبی بود همه ظرفا تمیز شدن ولی لیوان ها نه ینی لکه چایی نرفت،هوم پلاس که خوب نبود تمیز نمیکنه

ژل پریل برای ظرفای که خیلی کثیف نیستن خوب بود و پودر نت پلاس که خوب تمیز میکنه و چربی ها رو میبره ولی لکه چایی رو نه😬

حالا میخوام وایتکس بریزم ولی میترسم ماشین خراب شه

چه مارکی عزیزم نمیدونم همه چی تمیز میشه جز لیوانام

نمیدونم باید از مامانم بپرسم عزیزم فردا بهت میگم🥺

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

نه عاقا نریزیانابود میکنی همه چیو خراب میشه ماشینت خودت توی لگنی خیس کن بعد با دست بشور

همین کارو میکردم ،ولی میخوام تو ماشین تمیز شه از بوی وایتکس ریه هام میسوزه و کلا اذیتم دکترم گفته کلا استفاده نکن ولی نمیشه

گفتم شاید توماشین بریزم خیلی اذیت نشم 

ببخشید شما ظرفشویی دارین چه مدلی؟

بله عزیزم من مجردم مامانم داره در اصل😌😂😂برند بوش عزیزم

قرص مخصوص خودشو همون finish باید بذاری یا حرارت بالاتر امتحان کن یا یه قسمت داره مخصوص ظروف کریستال ...

اره منم احساس میکنم یا قشنگ نمیچینه ظرفارو یا مشکل ماشینه چون اتفاقا لیوانا برق میزنن وقتی میاریم بیرون