الهه۳۴۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 382 عنوان وای آنقدر زورم میاد از شوهرم پول بگیرم 454 بازدید | 31 پست همش میگه ندارم ندارم کارمنده اجاره خونه هم نمیدیم خونه پدرشوهره منت گذاریم نمیتونیم خونه بخریم بهش میگم برجی یه رقمی بریز که نخوام بابت هرچی میخوام بخرم ازم سوال و جواب کنی پول ازت بگیرم ای خدا کی میگه پول چرک کف دسته من برم با پشت دست بکوبم دهنش 1404/02/05 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه۳۴۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 382 حقوقش چقدره؟شما چقدر ازش پول میگیری کلا؟ ۱۴تومن من مشخص نمیکنه خودش هرچی عشقش بکشه میریزه ماهییه تومن میریزه که به هیچ جام نمیرسه
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3979 از منم همینجور بودی مدت هی زنگ میزدم فلان چیز و میخوام بزن برام گشت سرش زنگ میزدم سوپر مارکتم انقدر بزن و... کفریش کردم ی کارت هاش و داد دستم تموم که میشه دوباره میگم پول بریز 😂
گلواره عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3500 ۱۴تومن من مشخص نمیکنه خودش هرچی عشقش بکشه میریزه ماهییه تومن میریزه که به هیچ جام نمیرسه یه چیزی بگم؟؟؟من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشهدو تومن میزنه برامالبته واقعا کم میاره خودشچون هم خرجشون بالاس هن خیلی وام داریم
الهه۳۴۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 382 از منم همینجور بودی مدت هی زنگ میزدم فلان چیز و میخوام بزن برام گشت سرش زنگ میزدم سوپر مارکتم انقدر ... چندبار زنگ زدم محل کارش میگفت خودم میخرم نمیخواد تو بخری
_ال_آی_ عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3087 یه چیزی بگم؟؟؟من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشهدو تومن میزنه برامالبته واقعا کم میاره خودشچون هم خرجشون بالاس ... منم مگه جه خرمی داریم خرید ها با مارت اونه کل خرید خونه هم با اونه منم این نقدارو فقط پس انداز میمنم برا خودم _ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
الهه۳۴۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 382 یه چیزی بگم؟؟؟من شوهر ۵۰ الی ۶۰ حقوقشهدو تومن میزنه برامالبته واقعا کم میاره خودشچون هم خرجشون بالاس ... آخه مسافرت و سینما و کنسرت و و اینا هم نمیریم تا حالا کنسرت نرفتم عملا بابت خرج و مخارج اونوقت چ غلطی بکنیم
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3979 چندبار زنگ زدم محل کارش میگفت خودم میخرم نمیخواد تو بخری من انقدر گشت سر هم میگم که کفری میشه بعد هم دوست ندارم اصلا تو خونه بمونم باید برم بیرونمثلا الان میخوام ی لباس بخرممغازه بعدی لباس زیر بخرممغازه بعدی روسری بخرممغازه بعدی اب میوه بگیرم گرسنه ام برم غذا بخورمو.... 😂 😂 😂
گلواره عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3500 آخه مسافرت و سینما و کنسرت و و اینا هم نمیریم تا حالا کنسرت نرفتم عملا بابت خرج و مخارج اونوقت چ غلط ... ولی واقعا درآمدش کمهزیاد بهش فشار نیار