2777
2789

من هر بار تخمک گزاری میکنم متوجه میشم چون تخمدانم درد میگیره.

حالا سوالم اینه زمانیکه تخمدان درد میگیره یعنی تخمک آزاد شده یا نه زمانیکه درد آروم میشه دیگه تخمک آزاد میشه؟

خیلی برام سواله میخام اقدام کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ برای بارداری میپرسی . من ی روز بعد تمام شدن پریودیم نزدیکی داشتم و باردار شدم . همون ی بارم . بنظرم ی بار بعد از تمام شدن پریودیت داشته باش . ی بار وقتی ترشح سفید بی رنگ داشتی و حس نیاز داشتی

اگ برای بارداری میپرسی . من ی روز بعد تمام شدن پریودیم نزدیکی داشتم و باردار شدم . همون ی بارم . بنظ ...

والا میخوام اقدام کنم. چندین باره پشت سر هم هی رابطه دارم خسته شدم دیگه .میخوام مطمئن شم که باردار میشم نمیدونم از کجا مطمئن شم

والا میخوام اقدام کنم. چندین باره پشت سر هم هی رابطه دارم خسته شدم دیگه .میخوام مطمئن شم که باردار م ...

اصله نباید استرس داشته باشی . بیخیال باش . اگ مشکلی توی پریودی هات نداری اصلا نگران نباش صد درصد باردار میشی . نمیخواد هی رابطه داشته باشی . موقعی ک حس شهوت داری و خودت دوس داری. رابطه داشته باشی اقدام کن . واس همین میگم بعد از پریودی.  

والا میخوام اقدام کنم. چندین باره پشت سر هم هی رابطه دارم خسته شدم دیگه .میخوام مطمئن شم که باردار م ...

بعدشم ی بالشت بزار زیر باسنت و تا نیم ساعت پاهاتون بزن ب دیوار بالا بمونه. بعد برو حمام . دستشویی نکن 

اگ برای بارداری میپرسی . من ی روز بعد تمام شدن پریودیم نزدیکی داشتم و باردار شدم . همون ی بارم . بنظ ...

خداخیرت بده 

اخه همون میگیره نکه دکترا الان میگن ۱۴روز و فلان روز 

منم حتما این ماه بگیره دعام کن 

دلشاد هستم...💍