2777
2789

وقتی میگم هم از این لباس خوشم اومده هم این یکی میگه دوتاشم بخر خب🥺

شاید بگید لوس ولی حس قشنگیه برام

اگه مثلا پول زیادی داشت زیاد خوشحال نمیشدم ولی الان چون میدونم کلی قسط و بدهی داریم ولی چون میخواد من رو خوشحال کنه این کارو میکنه بخاطر اون خیلی برام با ارزشه🥲

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقتون پایدار همیشه اینجوری ذوق کنی 🩵🩵🩵🩵🩵

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

شوهر منم میگه برا چیته؟ تو که داری!  انقد میگه بعد من میگم نمیخوام. شروع میکنه اگ میخوای بخر خوب بخر چرا نمیخری 

برا همین اصلا اصلا باهاش خرید نمیرم

ذوق ادم کور میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم🥲

دلم نمیادولی شوهرم میگه من کارمیکنم واسه رفاه شما 

میگه من فکرقسط وبدهیاروکردم که میگم مثلاازفلان چیزدوتابخر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شوهر منم میگه برا چیته؟ تو که داری! انقد میگه بعد من میگم نمیخوام. شروع میکنه اگ میخوای بخر خوب بخر ...

الهی بگردم عزیزم اشکالی نداره بعدش میگه بخر دیگه بعضی مردا اصلا راضی نمیشن چیزی بخرن برای همسرشون

منم🥲دلم نمیادولی شوهرم میگه من کارمیکنم واسه رفاه شما میگه من فکرقسط وبدهیاروکردم که میگم مثلاازفلا ...

آره خیلی حس خوبیه که به فکرمون هستن🥲

الهی بگردم عزیزم اشکالی نداره بعدش میگه بخر دیگه بعضی مردا اصلا راضی نمیشن چیزی بخرن برای همسرشون

خدا نکنه عزیزم

برا لباس اینطوری. فقط میگه بریم خوراکی بخریم. از نظرش زندگی یعنی شکم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......