2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی به ۳۰نزدیک میشم بیشتر احساس پیری میکنم😅

خب ما جوونای الان این مدلیم نمیدونم چرا 

ولی یه سر ب ارایشگاهای زنونه بزنی خانومای شصت هفتاد سالرو ببینی اون وخت میبینی ک اااااای خدا چخبر بوده ...

بیشترشون هر روز میان برا براشینگ مو 

هر ماه سر وقت برا ترمیم ناخن و .....

با یه تیپ اسپورت و روحیه ب شدت بالا 

اون وختم ما میگیم به سی ک رسیدیم پیر شدیم رف....

خب ما جوونای الان این مدلیم نمیدونم چرا ولی یه سر ب ارایشگاهای زنونه بزنی خانومای شصت هفتاد سالرو بب ...

بله دیگه زمونه برعکس شده

من پیرزن درونم فعاله گاهی هی آلارم میده از تو گذشته وخیلی چیزارو نتونستی تجربه کنی😑

البته اینکه پول هم ندارم بریز بپاش کنم خرج خودم کنم هم بی تاثیر نیس😂

راستی خودت چندسالته؟ 

بله دیگه زمونه برعکس شدهمن پیرزن درونم فعاله گاهی هی آلارم میده از تو گذشته وخیلی چیزارو نتونستی تجر ...

نه بابا چی گذشته کجا گذشته هر موقع شروع کنی دیر نیس حداقل بهتر از هیچیه 

من ۲۵سالمه 

همه چیزم به خرج و بریز و ب پاش بستگی نداره 

ب نظرم اگ خیالت راحت و دلت اروم باشه هر موقع ارامش داشته باشی میتونه تو روحیه ادمم تاثیر بزاره 

نه بابا چی گذشته کجا گذشته هر موقع شروع کنی دیر نیس حداقل بهتر از هیچیه من ۲۵سالمه همه چیزم به خرج و ...

خداحفظت کنه، متاهلی؟ 

نمیدونم چرا هیچ چیز برام لذت بخش نیست

دچار روزمرگی شدم همش تکرار مکررات

دلم میخواد یه دفتر جدید برام ورق بخوره

خداحفظت کنه، متاهلی؟ نمیدونم چرا هیچ چیز برام لذت بخش نیستدچار روزمرگی شدم همش تکرار مکرراتدلم میخوا ...

اره متاهلم 

دیگ این روزا همه چیز برا هممون تکراری شده ولی خب خودمون باید از تکرار درش بیاریم نگران نباش این چیزا فقد برا تو نیس برا هممون هس اینم بیشترش مقصر منو تو نیستیم 

کلا با این اخبارای منفی با این گرونی با این خیانتا و هزار جور خبر دیگ ک هر روز میشنویم همینا باعث میشن هیچ چیزی دیگ لذت بخش نباشه 

ولی همین یادت باشه ک این تکرار های زندگیمون آرزوی خیلیا هستش .

هیچ لذت و نعمتی هم بزرگ ترو فرا تر از سلامتی نیس ...

خداحفظت کنه، متاهلی؟ نمیدونم چرا هیچ چیز برام لذت بخش نیستدچار روزمرگی شدم همش تکرار مکرراتدلم میخوا ...

فک کن ببین بیشتر به چی علاقه داری؟اگه علاقه نداری ب چیزی سعی کن اون علاقه رو ایجادش کنی 

کتاب بخون وخت نداری صوتیشو گوش بده 

آشپزی کن بلد نیستی یاد بگیر 

ورزش کن دوس نداشتی بازی انجام بده بازی فکری 

فیلم ببین اگ دوس نداری بافتنی یاد بگیر

خلاصه ی چیزی ی کاری انجام بده ک برات لذت بخش باشه تا بتونی از تکرار در بیای .