2777
2789

خیلی بهش وابستم ی دختر چهار ساله هم دارم شوهرم قبلا تو گاو داری کار میکرد  ک برادر شوهرم زده و شوهر منو مسول گاو داری کرده و درامدش نصف نصف میشد برادر شوهرم تمام مسولیت انداخته بود گردن شوهر من چون شوهرم شب ها نمیومد خونه اعتراض کردم اصلا ب نیاز هام توجه نمیکرد چون شب تا صبح نگهبانی میداد صبح میومد خونه هم میخوابید بعدم میزد بیرون میرفت یا پیش دوستاش یا کارهای دیگه ک داشت انجاکچم میداد منم ی زن بودم نیاز ب توجه داشتم تا اینکه اعتراض کردم باید بردار شوهرم اجازه میداد شوهرم کی بیاد پیش من وبره بعدم برادر شوهرم کمباین خرید شوهرمو گذاشت روش کاز کنه شوهرم بدون اینکه ب من بگه قبول کرد الان رفته  یشهر دور سر گار  یک‌ ماه نیومده خونه با اینکه من چند بار بهش میگفتم راضی نیستم بری ولی ب حرف من نبود هرچی داداشش میگفت اگه اعتراض میکردم میگفت یا پول نخواه یا منو بخواه درسته برادر شوهرم ب فکر اشتغال زایی برای شوهرم یوده ولی داره ب زندگیش لطمه میزنه ب نظرتون من حق دارم یا ن اصلا شوهرم ب حزف هام‌گوش نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خداروشکر کن که شوهرت همچین برادر دلسوزی داره که واسه شوهرت ایجاد شغل کردهوگرنه فرض کن برادرش این ...

زندگیش باید همش کار باشه ب حدی خسته بشه ک دیگه نیازهای دیگش سرد بشه

زندگیش باید همش کار باشه ب حدی خسته بشه ک دیگه نیازهای دیگش سرد بشه

شغل آزاد همینه دیگه ، کارمند نیست که ،

من هرکیو که میشناسم شغلش آزاده همینطوره ، چون الان پول درآوردن خیلی سخت شده و همه چی گرونه ، بخوای یکم شل بگیری باید گشنگی بکشی