2777
2789
اگه سید هستین و واقعن اتصالتون با ائمه اطهار براتون باعث افتخاره و با یه اسم خوب مذهبی و درست و درمو ...

اسمهارو از جای خاصی میارن مگه؟؟؟؟؟؟؟

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسنی (حسنا خونده میشه)و حسین😍😍عاشق این دو اسمم.به هم خیلی میان.به سید و سادات هم میخوره

حنانه و حلما هم قشنگن و به سادات میان.

برای اسم پسر هم اسم ائمه خوبه مهدی و مهدیار و علی و رضا

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اسمهارو از جای خاصی میارن مگه؟؟؟؟؟؟؟

آره بابا .

یه مشت آدم بی مغز تو یا اتاق نشستن از خودشون اسم در میارن و بعد کتاب میکنن و میدن دست مردم.

مردمم که ساده . میخان مثلا باکلاس باشن. از این اسمها بر میدارن. 

دیگه حالا همه چی کلاسه. خدا و دین و مذهب کشکه😑😑😑😑

سید کارن؟؟؟؟؟؟!!!!!

عزیزم نکن خواهشا.سید کجا کارن کجا!

بهتره چون ب القاب سید و سادات علاقه داری از اسمهای مذهبی استفاده کنی‌.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
آره بابا . یه مشت آدم بی مغز تو یا اتاق نشستن از خودشون اسم در میارن و بعد کتاب میکنن و میدن دست مر ...

اخه ائمه ربطی به عربی  بودن نداره ،الان ما دانیال نبی داریم ،بگیم پیامبر باکلاس؟نمیشه که دین و با اسم قاطی کرد ، دین یعنی خدا یعنی مهر محبت خوبی

آره بابا . یه مشت آدم بی مغز تو یا اتاق نشستن از خودشون اسم در میارن و بعد کتاب میکنن و میدن دست مر ...

هر کی اسم مذهبی بزاره پر مغزه؟؟؟

اوه اوه چه نظر پر مغزی.مغزم رگ به رگ شد

هرکسی ک مثل من نوعی فکر نمیکنه بی مغز نیست استاد!!

هر کی اسم مذهبی بزاره پر مغزه؟؟؟ اوه اوه چه نظر پر مغزی.مغزم رگ به رگ شد هرکسی ک مثل من نوعی فکر ن ...

اینا یه مشت مثلا تهاجم فرهنگیه. اگرچه خود خارجیهام اینطوری نیستن. این تهاجما همه برنامه ریزی شدن.

یه لیوان شربت بخو حال مغزت و رگ و ریشه اش خوب بشه😁😁😁

عزیزم کارن و نیکا خیلی قشنگه پسدند سید هم داشته باشه هنه که صدا نمیزنن اگر میخواین با پسوند سید صدا بزنین حتما خب طاها پارسا اینا بهتره وگرنه کارن و نیکا عالیه-نظرات یه عده هم که اصن نمیدونم چه بگم در موردش واقعا از کحا درمیاد خدا میدونه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
اینا یه مشت مثلا تهاجم فرهنگیه. اگرچه خود خارجیهام اینطوری نیستن. این تهاجما همه برنامه ریزی شدن. ...

تهاجم فرهنگی😂😂😂😂😂

خارجیا😂😂😂😂

شربت واسه مغز😂😂😂😂

باشه😅