2777
2789

4بار انتقال دادم و منفی شده 

جنینای گرید عالی،  ولی باز نشده

2بار با اسکوییان کلینیک ارمغان انتقال دادم

2بار هم یزد رفتم

هیچی به هیچی. 

خودم pco هستم،  همسرم سالم

دکتربرای اینجور موارد کیو پیشنهاد میدین؟ 

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

همسرت سالمه

باید دید مشکل خودت دقیقا چیه

بیا طب سنتی رو امتحان کن

خیلی راحت و سریع باردار میشی گلم

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من میخام بهتون یه پیشنهاد بدم

شاید بگین این همه هزینه و ای وی اف نتیجه نداده حالا با یک دهم هزینه یه ای وی اف نتیجه میگیرم

اگه اعتماد کنید بله

ما با پاکسازی و اصلاح مزاج از طریق زبانشناسی کمکت میکنیم هم مشکل تنبلی تخمدان و هم باروریتون حل بشه

چون مشکل تنبلی تخمدان شما برمیگرده به سردی رحمتون که این سردی و تنبلی باعث ضعف تخمدانها ونبود فولیکول مناسب و ناباروری میشه

اگه خواستی بهم خصوص پیام بده 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

سلام عزیزم من میخام بهتون یه پیشنهاد بدمشاید بگین این همه هزینه و ای وی اف نتیجه نداده حالا با یک ده ...

چقدر زمان میبره؟ 

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
ایمونولوژ دکتر توکلی قبل از انتقال ازمایش ایمنی انقعادی سرم ای وی ای جی پردنیزول قرص هیدروکیب کلروکی ...

اینایی که گفتین کی باید مصرف میشده؟ 

ایمونولوژ دکتر توکلی قبل از انتقال ازمایش ایمنی انقعادی سرم ای وی ای جی پردنیزول قرص هیدروکیب کلروکی ...

ازمایش ایمنی و اینجور چیزها رو بعد دنتقال دومم دادم مشکلی نبود 

خراش تندومتر و هیسترو و چسب جنین و پی ارپی هم انجام دادم باز نشد

اینایی که گفتین کی باید مصرف میشده؟

قبل از انتقال باید مصرف بسه داروها 

زیرنظردکتر ایمونولوژ باش قبل از انتقال خواسی شماره دکتر بهت بدم انلاین ویزیت بشی ک خودم باهاشون نتیجه گرفتم

تیکر دوسالگی پسرمه
قبل از انتقال باید مصرف بسه داروها زیرنظردکتر ایمونولوژ باش قبل از انتقال خواسی شماره دکتر بهت بدم ا ...

خب ازمایشای ایمنیم مشکلی نداشتن وگرنه مرکز ناباوری یزد بهم میداد

چقدر زمان میبره؟

:

سن و قد و وزنتون چقدره؟

شرایط بدنی هم خیلی مهمه (مثل سن، وزن، شدت سردی رحم، وضعیت گوارش و کبد، یبوست یا نه، کیفیت خواب، میزان استرس و...)

حداقلش ۶۰روزه

اگه خواستی تو‌خصوصی پیام بده شماره بزاری برای مشاوره باهات تماس میگیریم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه