2777
2789
عنوان

عمل شقاق برای بار دوم یا سوم

111 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. من ۱۷ سال پیش عمل هموروئید و شقاق به روش سنتی انجام دادم تا پارسال خوب بودم و یکدفعه همراه باتنگی کانال عود کرد. انقدر شدید شد که این بار با لیزر عمل کردم و بعد از لیزر نه تنها خوب نشدم بلکه ۷ ماهه آرزو میکنم کاش اصلا عمل نمیکردم. تمام روز درد دارم و خونریزی و موقع دفع از درد دستم رو به شبر اب میگیرم.

حالا میخوام بددنم کسی بوده که بعد از یک یا دوبار عمل ناموفق باز هم عمل کرده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ،بهتری الان؟منم بیرون زدگی مقعد دارم دکتر نوبت لیزر داده بهم نمیدونم چیکار کنم برم ی ...

سلام. اگر میخوای لیزر کنی مطمئن شو که لیزر پرتوان انجام میده و به اسم لیزر از کوتر یا رادیوفرکانسی و ... استفاده نمیکنه. و از مهارت دکتر هم مطمئن شو.

سلام. اگر میخوای لیزر کنی مطمئن شو که لیزر پرتوان انجام میده و به اسم لیزر از کوتر یا رادیوفرکانسی و ...

خب یعنی ازشون بپرسم؟؟

اخه من جراحی عمومی رفتم گفتش ۳/۵ میگیرم باید بیای بیمارستان گفت داخل مطب انجام نمیدم 

البته گفتن انجام ندی بهتره ولی خب من مجردم و اول اخرش باید انجام بدم چون بیرون زندگیش واقعا بزرگه و زشت بنظر میرسه واقعا...،واسم خیلی دعا من ابجی بازم اگه تجربه ای داری ممنون میشم واسم بگی