2777
2789
عنوان

بیاین ببینم تاحالا عاشق شدین تو این مواقع چه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 26 پست
نه میدیمش حتی برخورد هم داشتیم یکم باهمولی از سه ماه پیش دیگه یجوری شده شاید نبینمش

آهان متوجه شدم چهارساله میبینیش و درگیرش شدی 

خب اشتباه بوده عزیز 

ایشون به شما فکر نمیکنه 

سعی کن اینو بپذیری و ادامه ندی به افکارت 

شش ماه زمان بذار و بکش بیرون از این داستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای لنتیییییدقیقااخه سیگنال میدهازم یه درخواست هایی میکرد که لازم نبود یا همیشه برمیگشت نگام میکرد ب ...

شاید مشکل داره شاید میخواد یه چیزاییو اوکی کنه بعد بیاد
بسپرش به خدا درست میشه همه چی

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

راس میگیشتفک کنم به این فک کنم فراموش کردنش راحت تر بشه برام

اصلا انقدر بدم میاد الکی آدم از کسی خوشش بیاد 

بعد نه بتونه ابراز علاقه کنه نه طرف بهش ابراز علاقه کرده

فقط خودت با خودت خیالبافی کرده باشی خیلی سخته

پسرا کسیو بخوان زود پیشنهاد میدن به نظرم

تنها راهش اینه به مغزت بگی فراموش کنه و اصلا 

به خودت تلقین نکن که از همچین آدمی اصلااا خوشت میاد

اصلا انقدر بدم میاد الکی آدم از کسی خوشش بیاد بعد نه بتونه ابراز علاقه کنه نه طرف بهش ابراز علاقه کر ...

هعی خواهر

خدایی مادخترا کارمون خیلی سخته

منتظر باشی بیاد بهت بگه

ببینم چه میکنم

سعدی به روزگاران مهری نشسته بردل ، بیرون نمی توان کرد الا به روزگاران

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

برای اینکه تو زن هستی بنظر من تو هر رابطه ای که تو میشینی به دعا و نذر و نیاز و اون بیخیال یعنی رابطتون درست نیست که موقعیت زن و مرد سرجاشون نیست مرد باید پیگیر باشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم