2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دلمو شکسته💔💔

631 بازدید | 40 پست

بگین چه جوری در مقابلش رفتار کنم واقعا خسته شدم.پدر و مادر من ۱۳ سال پیش فوت کردن و همسرم هم شرایطمو میدونسته و با اصرار های زیاد اومدن خواستگاری و ازدواج کردیم الان سر هر موضوعی حرفمون میشه میگه تو پدر و مادر نداری آدم حسابت نمیکنن یا میگه پدر نداری یکی دو روز بفرستمت خونه پدرت تا یکی دو روز راحت باشم.دلم خیلی میشکنه

والا دل منم شکست 

بگو تو که داری چرا ادبت نکردن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی روح پدر مادرت شاد براشون صلوات فرستادم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دیگه فقط کارم شده گریه خیلی حساس شدم.یکم پیش سر یه چیز دیگه بحثمون شد باز همون حرفارو زد گفت پدر و مادر نداری دخترایی که پدر و مادر دارن عزت و احترام دارن واقعا از حرفاش دلم میشکنه

والا دل منم شکست بگو تو که داری چرا ادبت نکردن

دل

من یه سالم بوده پدرم رو از دست دادم

الان ۳۴سالمه

و ۱۸ ساله متاهلم

هنوز یک بار همسرم اسم پدرم رو نیورده 

اگر هم بوده فقط از خوبیش گفته

شوهرت خره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

💔💔💔💔

عکس العمل نشون نده شاید ، دیگه اسم پدر و مادرت نیاورد 

اگه خوب نشد ، بهش بگو روز اول خوبه میدونستی و پاشنه رو از جا دراوردی ..

بگو بقیه ک دارن چ گلی سر بچه هاشون زدن و ...

البته شخصیت شوهرت خییلی مهمه ، من ک نمیشناسمش 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏