2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 40 پست

@l313  

سلام خوبین؟ میشه نظر بدین لطفا؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@گل_پاییز_ام  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@خانمحاجآقا  

@l313 سلام خوبین؟ میشه نظر بدین لطفا؟

هیچی نمیشه 😐😐

اینا رو از کجا آوردی؟! 

مرد که مرد باید میمرد دیگه عمرش تموم شده 

چرا داستان میبافی آخه 🤦‍♀️😐

تو فقط بهم بگو از کجا اینا رو آوردی؟! 

کی گفته؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
@گل_پاییز_ام سلام خوبین؟ میشه نظر بدین لطفا؟

سلام ممنون عزیزم تو خوبی؟ 

به نظرم به این چیزا اهمیت نده چون در نهایت هر اتفاقی هم بیفته از حکمت خداوند دور نیست

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

هیچی نمیشه 😐😐اینا رو از کجا آوردی؟! مرد که مرد باید میمرد دیگه عمرش تموم شده چرا داستان میبافی آخه ...

من از خودم نساختم اینا رو

تو اینترنت هست 

خیلیا تو اروپا و امریکا به این پیشگویی معتقدن 

منم دیدم در مورد پاپ های قبلی درست گفته کنجکاو شدم فقط سوال برام پیش اومد 

سلام ممنون عزیزم تو خوبی؟ به نظرم به این چیزا اهمیت نده چون در نهایت هر اتفاقی هم بیفته از حکمت خداو ...

خوبم مرسی

خیلیا تو اروپا و امریکا به این پیشگویی معتقدن 

منم دیدم در مورد پاپ های قبلی درست گفته کنجکاو شدم فقط سوال برام پیش اومد

سلام ممنونم♥️والا اطلاعی ندارم😊

مرسی که اومدی 

خیلیا تو اروپا و امریکا معتقد شدن به این پیشگویی

پاپ های قبلی رو هم درست گفته 

حالا اگه چند روز دیگه پاپ جدید انتخاب شه معلوم میشه این پیشگویی ایراد داره😁

من از خودم نساختم اینا روتو اینترنت هست خیلیا تو اروپا و امریکا به این پیشگویی معتقدن منم دیدم در مو ...

😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😐😐😐😐

چرا؟