2777
2789
سلام عزیزم. دقیقا سوالت چیه ؟ بگواگر تونستم میگم ولی اگه هم نتونستم که دیگه معذرت

حس میکنی امسال داروسازی میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. دقیقا سوالت چیه ؟ بگواگر تونستم میگم ولی اگه هم نتونستم که دیگه معذرت

حالم بده همش گرفتاری دارم ،میخوام بدونم کِی حل میشه

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید
حس میکنی امسال داروسازی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟

ممکنه یه رشته ای نزدیک به رشته ی مدنظرت بیاری.

یعنی ممکنه دقیقا خود داروسازی نباشه. مثلا رتبت به یه رشته ی دیگه ای از شاخه های علوم پزشکی و یا علوم آزمایشگاهی بخوره.

سوال دومت هم انگاری یه سری مسائلی براش تو ذهنش بحالت سوال و تعجب آوره ولی بنظرم آره ممکنه برگرده

حالم بده همش گرفتاری دارم ،میخوام بدونم کِی حل میشه

هر روز مداوم هر چی بیشتر بهتر

استغفار بگو از ته قلب و با حضور قلب

انشاالله که گره هات باز میشه. چون استغفار زیاد گفتن با حضور قلب و نیت خالص ، عالیترینه برای گشایش امور و رفع گره ها

ممکنه یه رشته ای نزدیک به رشته ی مدنظرت بیاری.یعنی ممکنه دقیقا خود داروسازی نباشه. مثلا رتبت به یه ر ...

چطوری سوال آوره ؟اینکه یه دفعه همه چیو بهم زدم ؟

خواهرش ازم بد میگه ؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

هر روز مداوم هر چی بیشتر بهتراستغفار بگو از ته قلب و با حضور قلبانشاالله که گره هات باز میشه. چون اس ...

@محشررررره‍    @محشررررره@محشررررره‍ 

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ 

دانشگاه چی میخونم؟ 

بپرس

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مطبی که میخوام‌رو امسال میتونم بزنم یا نه ؟

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا