2777
2789

حتی اگر برادر کوچیکترم اشتباهی کرده باشه...  پدر مادرم بامن دعوا میگیرن...

برادرم حواسش نیس غذا میریزه رو فرش. مادرم بامن دعوا میگیره میگه تقصیر توعه ای فلان شده. هرچی میکشم ازدست توهه........ بابا اون غذا رو ریخت.  چرا مننننننن؟

الانم  داشتم تو اتاقم  درس میخوندم. 

یلحظه اومدم تو اشپزخونه ببینم شام چی داریم.  دیدم بابام با داداشم دعوا گرفته که چرا درس نمیخونی.،..

بابام تا منو دید  به داداشم گفت.. مثل این لاشی نباش ده سال درس خوند هیچی نشد.......💔

قلبم شکست،  بد شکست  چرا تو دعوا هاشون پای منو میکشن وسط  

من که کاری بهشون نداشتم

.. یلحظه ازین اتاق خراب شده اومدم بیرون...........

انگار نمیتونن به پسرشون ازگل نازک تر بگن .. حتی اگه  اشتباهم کنه منو هزار حرف میزنن

اخ سرم درد گرفت از گریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای جز تحمل کردن نداری ولی به خاطر خانواده ت هول ازدواج نباش از چاله دربیای بیوفتی تو چاه

نامزد دارم خوشبختانه.  چند ماه دیگه انشالله عروسی میکنیم... ولی اونجام مسکلات خودشو داره

شما مشکلی نداری بزرکتران که مشکل دارن....حق داری ناراحت بشی ولی چرفاشونو راجب خودت باور نکن ....خودشون با این همه سن چکار کردن ؟ چکارن ؟ کجا رو گرفتن ...درس خوندی خوب کاری کردی تصمیم گرفتی  عین ادم زندگی سالمی رو داشته باشی مسولیت خودت رو قبول کردی حالا اکه پولشو دادن دستشون درد نکنه تو هم روزی بچه داشتی واسه بچت تلاش می کنی که رشد کنه...اینایی که کفتم رو نمی خواد بری بهشون بگی اینا رو بهت کفتم که حس بدی راجب خودت پیدا نکنی الان اوضاع مالی ممکنه خراب باشه پدر مادرت دلخور کار و بار بچه هاشون باشن ولی حرفایی که میززنن بهت و رفتارشون درست نیس....با هاشون دعوا نکن عوضش دل بکن ازشون این باعث می شه که پیشرفت کنی