2777
2789
عنوان

دوچرخه یا موتور بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 31 پست
اره چرا نتونیاز خانواده ما مذهبی تر و متعصب تر نیست ولی مامانم که الگوی یک طایفه است تصمیم گرفت در س ...

جدی؟؟؟

گواهینامه گرفتن؟؟؟

چجوری یاد گرفتن؟ میشه بهم بگی لطفا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بلدید؟من هیچوقت یاد نگرفتم تو بچگی🥲

آره بابا

پاهاتو بزاری روی رکاب خودش میچرخه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

مگه نمیدونید جرمه؟؟؟؟ ایا گواینامه موتور میدن به خانوما؟؟؟؟

گواهینامه رو میدونم نمیدن ولی یکسری موتور هست نیازی به گواهینامه نداره میخاستم از اونا بگیرم🤔نمیدونستم جرمه

😅😅پس برم دوچرخه‌رو از انباری بیارممرسییی عزیزمم

خواهش میکنم

برو لذت ببر

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

گواهینامه رو میدونم نمیدن ولی یکسری موتور هست نیازی به گواهینامه نداره میخاستم از اونا بگیرم🤔نمیدون ...

برای خانوما الان نگاه کردم هنوز عملیاتی نشده گواهینامه بگیرن و اینکه جرم داره خلاصه 

اگه آزاد بود الان خیلی خانوما موتور سوار میشدن و انقدرم پنهانی نبود سوار شدنشون

@_mahyar   

خیلی میترسممیخاستم بپرسم ببینم کلاسی چیزی باید رفت؟؟😅اینجوری که تو سایت میگن مثل اینکه نیازی نیست

معلومه ک ن ،کلاس برای چی، راحته بابا چیزی نداره ،ی پشتش بشینی ترست میریزه

برای خانوما الان نگاه کردم هنوز عملیاتی نشده گواهینامه بگیرن و اینکه جرم داره خلاصه اگه آزاد بود الا ...

آره منم سرچ کردم گواهینامه نمیدن

ولی خب خیلی دیدم سوار میشن

خیلی خوشم میاااد