2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند مورد بچه هایی رو دیدید که این اختلال دارن؟

جدیدا زیاد

چون تشخیصش دقیق تر شده

اطرافم تقریبا هر ده خانواده یکی شون فردی با این اختلال دارن

شدید کمتر و خفیف بیشتر

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

جدیدا زیادچون تشخیصش دقیق تر شدهاطرافم تقریبا هر ده خانواده یکی شون فردی با این اختلال دارنشدید کمتر ...

خیلی نگرانم ...

میخوام برای بارداری اقدام کنم اما چون اضطرابم بالاست نمیتونم

همش هم ترس از اتیسم دارم

فکر میکنید علت اصلیش چی بوده؟

شما دندوناتون رو قبلش درست کنید

زیر نطر پژشک باشید که فشار بارداری پیدا نکنید

در حین حاملگی غذای سالم بخورید پرخوری نکنید

اینجوری نصف راه بیشتری رو رفتید

ولی دقیق عاملش معلوم نیست..عیر اوتیسم بیماری های دیگه هم هست..شما فقط موارد بالا که گفتم رعایت کن

اگه سنتون بالاس زیر نظر پزشک باشید..و این نگرانی رو باهاش در میون بزارید

یه آزمایش هست میگن میگیرن..اون کند ذهنی کوری و هر مشکل مغزی رو معلوم میکنه..و دقیق تر از بقیه ازمایش های خونی و سونوهاس

.

خیلی نگرانم ...میخوام برای بارداری اقدام کنم اما چون اضطرابم بالاست نمیتونمهمش هم ترس از اتیسم دارم

اوتیسم هیچ راهی نداره که قبل بارداری و تولد پیش بینی بشه

نترس

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

شما دندوناتون رو قبلش درست کنیدزیر نطر پژشک باشید که فشار بارداری پیدا نکنیددر حین حاملگی غذای سالم ...

ممنونم از راهنماییتون 

بله کاملا درسته 

عفونت، فشار خون، دیابت عوامل موثری هستن 

تحت نظر دکتر هستم و گفت رعایت کن اما ذهنت اینقدر درگیر این موضوع نکن چون محیط هم بی تاثیر نیست(منطورش تی وی و موبایل زیر دوسالگی بود)

ولی متاسفانه اتیسم حین بارداری قابل تشخیص نیست