2777
2789
عنوان

من چهره خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 56 پست
دوباره گذاشتم۲ دقیقه حذفش میکنمفک کنم حدود یه دقیقه طول میکشه تا تایید بشه

آخه چیزی نمیاد

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

گواش چیه؟

گواشا یه وسیله هستش از جنس سنگایی مثل رزکوارتز یا آمیتیست یا کلا استیل که باهاش صورت رو ماساژ میدن

برای خوابیدن پف صورت با فرم دادن بهش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آدما به کسایی که دوسشون دارن میگن زیبا الزاما ربطی به استانداردای زیبایی نداره ولی اگه خودتون ...

من نمیپرسم اصلا خودشون یه چیز میشه میگم منم تکذیب میکنم

آخه چیزی نمیاد

باید آپديت زیاد کنی سایت رو

یبار کلا از اول صفحه رو بیار

احتمالا تا الان تایید شده

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

نهههه منم فکر میکردم خیلی زشتم هر کی بهم میگفت خوشگلی فکر میکردم الکی میگه ولی یه روز با خودم فکر کر ...

جامعه و سبک نگاه مردم اگه زیبا باشین مردا بهتون جذب میسن همین قضیعه رو تعیین میکنه

باید آپديت زیاد کنی سایت رویبار کلا از اول صفحه رو بیاراحتمالا تا الان تایید شده

چقد بانمکی عزیزم 😍

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

خودشون میان میگن قشنگی بدون اینکه تو بپرسی بعد تو میگی نه نیستم😐

ببخشید ولی دیوونه ای😑

وقتی خودشون میان میگن یعنی واقعا هستی تو که نپرسیدی اون الکی بخواد بگه

پس قطعا دوستتون دارن که میگن 

دلیه حرف شون 

شاید ظاهرتون معمولی باشه ولی با اخلاق و رفتارتون کاور کردین به خوبی و دوست داشتنی هستین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقد بانمکی عزیزم 😍

ممنونم🩵🩷

ممنونم🩵🩷

فداا

فداا

قربونت🩵🩷