2777
2789
عنوان

دیشب فحاشی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگر بچه شلوغ و شیطونی داشته باشی تا وقتی که طبقه پایین زندگی نکنی متوجه این موضوع نمی‌شی ما خودمون خونه قبلی که بودیم یه همسایه داشتیم که سه تا بچه داشت و جالب اینه که دو تا از بچه‌هاش خیلی بزرگ بودن ولی انقدر که صدای بدو بدو کردن این‌ها وقت و بی وقت شبانه روز میومد که ما اصلاً وقت آسایش و آرامش و استراحت نداشتیم چند بار محترمانه تذکر دادیم ولی خب ببین اصلاً هیچ ترتیب اثری ندادن تا اینکه یکی دوبار بحث خیلی شدیدی کردیم و بعد از اون هم ما یه بلایی به سرشون آوردیم که دیگه این کارو تکرار نکردن و جالبه که هر کسی که می‌شنوه میگه آره شما بچه ندارید و بچه همینه و فلان و اونا ببین من و شوهرم که ساعت ۷ صبح بلند میشیم میریم سر کار تا ساعت ۵ و ۶ بعد از ظهر بعضاً شوهرم تا ۷ تا ۸ شب سر کاره وقتی می‌رسیم خونه بعد از شام خوردن دلمون می‌خواد استراحت بکنیم ما مسئوله‌ای نیستیم که بچه مردم هنوز انرژی داره یا مثلاً میگن خوب امروز مثلاً چه می‌دونم چهارشنبه است فردا پنجشنبه و جمعه‌ست چه می‌دونم بچه تعطیله خب ما که میریم سر کار ما که تعطیل نیستیم ما احتیاج به استراحت کردن داریم 

کاش قبلش با همسایه بی شعورتون صحبت میکردید که جشن دارید شما به امشب رو باید بی خیال همسایه میشدید ن ...

ما خیلی با ملایمت باهاش حرف میزنیم

حتی کلی هزینه تاتمی و بستن تراس کردیم

واقعا دلم ازش شکست 

والله قسم یک دقیقه نشد راه رفتنشخیلی عمگینم

عیب نداره خواهر دیگه چه میشه کرد. کاش زود خونه عوض کنین

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ببین اگر بچه شلوغ و شیطونی داشته باشی تا وقتی که طبقه پایین زندگی نکنی متوجه این موضوع نمی‌شی ما خود ...

دورت بگردم ما طبقه بالایی خودمون ۲تا پسر داره

یه پسرش اتیسم داره ۷سالشه

کتابخونه رو برگردونده بود

ماکروفر رو انداخته بود از روی اوپن اشپزخونه 

مرتب میدوه

چرا فکر کردی من درک نمیکنم

بابا جان من یکماه خونه نبودم شمال بودم

یه شب اومدم اونم ابرومو برد

حالا ما خونمون ویلاییه گاهی میرم تو مطبخ  همزمان با آشپزی آروم آهنگ میخونم یه همسایه پشتی داریم که چسبیده به پشت خونمون اصلا فکرشم نمیکردم صدام بره آخه روی مطبخ بازه صدا پخش نمیشه  یبار که داشتم میخوندم  اومد حیاط خلوتش بشوره داشت باهام میخوند مرتیکه ازون دفعه دیگه نخوندم  من نمیدونستم صدام میره اونجا  طرف پیر پسره انقد خجالت کشیدم جرئتم نداشتم به خونوادم بگم😐😑گفتم اگه بگم هم یقه منو میگیرن هم بیخودی ابرو ریزی میشه بعضی همسایه ها واقعا شعور ندارن

لعنت ب کسیکه برا اولین بار خونه چندطبقه ساخت و هزاران لعنت ب کسیکه باعث  این گرونیه ک چندخانواده باید کنارهم زندگی کنن والا خونه فقط باید ویلایی باشه و یک طبقه ک بچه قشنک بازی کنه منم اسیر آپارتمانم بچهام عقده ای شدن ازبس دعواشون کردم ندویید محکم راه نرید با صدای بلند بازی نکنید و...🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
شمام همسایه اذیت میکنه؟

بله ما شریکیم انبار واسه ماست ولی شوهرم از خریتش گفت شمام بیاید وسیله بزارید تو انباری  حالا هی میان وسیله میزارن میبرن خستم کردن ب شوهرم میگم بگو بیاید وسایلتون ببرید میگه زشته وفلان بعد خانمه پشت سر همجا میره میگه صدای بچه هاش میاد صدای دعواشون میاد و...خب از بچه ۸ساله و ۳ساله چه توقعی داره؟!ِِوالا خیلی بچهامو کنترل میکنم ولی بازم بچه ن شیطنت دارن خب

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید