2777
2789

میشه یکم راهنمایی کنید که چه جوری به ازدواج ختم شد؟

مثلا بحث ازدواج رو از همون اول پیش میکشیدید (یعنی هدف رو از دوستی مشخص کرده بودین یا ترجیح میدادین هیچی نگین تا طرفتون خودش بخواد به زبون بیاره؟)

و اینکه میشه کاملا صادقانه، خواهرانه و واقعی بگید که رابطتون در چه حد بود توی دوستی؟ (در حد بغل و‌بوس یا معاشقه یا کامل بود؟)

و در آخر اینکه هزینه ها توی دوران دوستی با کی بود؟

از الان ممنونم بابت راهنمایی هاتون خواهرای مهربونم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار گفتم ازدواج کنیم اول علاقمند بود بعد گفت ن من‌بیخیال ازدواج شد حتی کات‌کردم خودش مسر شد ازدواج کنیم مدل مردها همینه کلا نیاید بچسبی یا خودت و ب ازدواج علاقمند نشون‌بدی

روز اول دوستی جوگبر بود میگف بعد ۳ سال باهم موندیم میگیرمت😂

بعد همون تایما نامزد شدیم

ولی من اصلا دوس نداشتم ازدواجو خودشم میدونس اصلا تمایل ندارم به ازدواج ولی اصرارش زیاد شد

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اگر تعلیق نشم رابطمم کامل بود

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اول از همه خیلی حساب نکن رو پسرهواقعا هیچی تضمینی نداره

بله یه بار زیادی حساب کردم آخرش به طرز ناباورانه ای باورامو اعتمادمو نابود کرد و‌رفت

از اون موقع یاد گرفتم که رو هیچ حرفی و‌هیچ‌کسی نمیشه حساب باز کرد:)

خب خیلیا اوایل رابطه میگن میام میگیرمت فلان میشه بهمان میشه 

من خودم فکر نمیکردم بخوام باش ازدواج کنم با این ک همشهری بودیم تا چندماه اول نمیخواستم ببینمش میگفتم الکیه تموم میشه میره

ولی بعد ی سال کم کم برنامه می‌چیدیم برا درس و دانشگاه و کار و همه چی 

کم کم خیلی چیزا رو برا هم مشخص کردیم

رابطمون بدون رابطه بوده

انتظار نداشتم ک همه هزینه هامو بیاد بدهه مثلا چند روزی یبار شارژ میفرستاد یبار یجا نیاز ب پول داشتم کمکم کرد یا هر جایی میرفت مثلا مسافرت حتی اگ ی چیز کوچولو هم بود می‌گرفت برام

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

چندبار گفتم ازدواج کنیم اول علاقمند بود بعد گفت ن من‌بیخیال ازدواج شد حتی کات‌کردم خودش مسر شد ازدوا ...

بله قانون طبیعت اینه اونی که فرار کنه دنبالش میوفتن و برعکس:)

مدت زیادی باهم بودیم 

اولش واسه ازدواج بعد یه مدت بیخیال شدوگفت حرف ازدواجونزن و درآخر خودش پیگیر ازدواج شد 

رابطمونم کامل بود ولی توصیه میکنم رابطه نداشته باشی

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️