mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8471 عنوان کسی ریمل اسنس رنگ آبی استفاده کرده 242 بازدید | 10 پست رنگ صورتیشو دارم راضیم ولی چون ساعتای طولانی سر کارم یکم میریزهآبیش ضد آبه کسی راضی بوده؟ ... 1404/02/04 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2639 من عز مشکیش راضیم خیلی حجم میده مژه روولی برا سرکار چون مدت طولانی قراره بمونه رو مژه ضرر داره مژه هات میریزه سرکار نزن به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
ناناسی3 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 4417 سلام من امروز صورتیش رو سفارش دادم تا به حال اسنس استفاده نکردممیشه تجربت رو از اسنس صورتی بگی؟ خوب بلند میکنه؟نزدیک ۴۰۰ خریدم نمیدونم اصله یا نه!
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8471 سلام من امروز صورتیش رو سفارش دادم تا به حال اسنس استفاده نکردممیشه تجربت رو از اسنس صورتی بگی؟ خوب ... اگه اصل باشه عالیهمن در حالت عادی مژه هام خیلی کمه انگار اصلا ندارم ولی وقتی میزنم خیلی بلند و خوشگل میشن اگه تو گرما نباشی نمیریزهمن چون تو هوای گرم طولانی مدت هستم و یکم عرق میکنم دیدم یکم ریزش داره ...
آیسان_خانمتونم عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1270 سلام من امروز صورتیش رو سفارش دادم تا به حال اسنس استفاده نکردممیشه تجربت رو از اسنس صورتی بگی؟ خوب ... من اصلش رو دارم راضی نیستم میریزه پای چشم سیاه میشه بعد چند ساعت که بمونه .بعد اینکه صورتتو شستی هم پای چشمت سیاه میشه به بدبختی پاک میشه عشق جانم 💫امام زمانم💫
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3534 ابیشو دارم رنگ خود ریملش هم ابیه و مشکی نیساگه مژه هات بلندن میخوای پر شن مشکی بگیراگه میخوای بلند شن صورتی یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
atousaaaa5 عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2096 اسنس میاد پایین ریمل مارک بل خوبه عااالیه بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان
ناناسی3 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 4417 اگه اصل باشه عالیهمن در حالت عادی مژه هام خیلی کمه انگار اصلا ندارم ولی وقتی میزنم خیلی بلند و خوشگل ... من اینطوری ام که ماشاءالله ریمل میزنم انگار اکستشه چون مژه هام خیلی پره
ناناسی3 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 4417 من اصلش رو دارم راضی نیستم میریزه پای چشم سیاه میشه بعد چند ساعت که بمونه .بعد اینکه صورتتو شستی هم ... دیگه خریدم🥲البته من زیاد استفاده نمیکنم روزانه نمیزنم
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8471 من اصلش رو دارم راضی نیستم میریزه پای چشم سیاه میشه بعد چند ساعت که بمونه .بعد اینکه صورتتو شستی هم ... فقط باید با میسلار واتر پاک کنی با آب نمیره ...
آیسان_خانمتونم عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 1270 فقط باید با میسلار واتر پاک کنی با آب نمیره با همونم نمیره سیاهیش میمونه .کرم دور چشم میزنم😂 عشق جانم 💫امام زمانم💫