بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پریروز دعوا کردیم دوروزه که قهریم اون باهام حرف میزنه اما من نه فقط هرکاری میکنم نمیزاره برم سرکار لج کرده باهام در های خونه هم قفل کرده که یه وقت نرم جایی خودشم رفته سر باغ دم مش......خوردن 🤦♀️ با این شوهر چیکار کنم
من دیروز با شوهرم دعوا شد دست بزن داره ولی بعدش پشیمون میشه نمیزاره قهر بمونم میاد منت کشی ولی من سر سنگینم الانم هرجقدر اسرار کرد بریم بیرون نرفتم با مادرش رفت
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن
وقتی انتظارم از طرف مقابل از بین بره بهش بی محلم کلا، جوری که خودش نمیتونه تحمل کنه ولی این به معنای قهر نیست!
شماهم اگه میبینی همسرت آشتی کردن و منت کشی تو ذاتش نیست بیخیال قهر شو چون فقط خودتو عذاب میدی
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵