2777
2789
عنوان

اینقدر چال گونه دوست دارم

158 بازدید | 14 پست

اینا که عمل میکنن میزارن چجوریه

خیل اکثرا مصنوعیه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من دوست دارم صورتم پر بشه میگن سر یک سال مثل اول میشی ژل تزریق کنی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من دوست دارم صورتم پر بشه میگن سر یک سال مثل اول میشی ژل تزریق کنی

وای صورت پر چیه اخه

من صورتم پره اینقدر بدم میاد عاشق صورتهای استخوانی و ظریفم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا چال گونه من مال تو😁💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

منم دارم وقتی سرخ میشم لپام گل میندازه قشنگ معلومه

صورتم  پره نه اینکه چاق و زشت 

اتفاقا خیلی خوشگله

چونم کوچیکه و پر چال گونه هم قشنگ ترم میکنه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

وای صورت پر چیه اخهمن صورتم پره اینقدر بدم میاد عاشق صورتهای استخوانی و ظریفم

خط لبخندم پیداس اصن بهم نمیاد صورت لاغر

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من دارم بیخیال چیز خاصی نیس بری عمل کنی براش😂

خب میدونم میاد بهم

خوشگله واقعا😁 

حیف خیلی مصنوعی میزارن

منم قراره انجام بدم میترسم

من میترسم مصنوعی در بیاد 

کلیپاش تو اینستا می بینم خیلی مصنوعین