2777
2789
عنوان

تامبوی

208 بازدید | 16 پست

سلام 

من تا الان از چیزای دخترونه و صورتی بدم میومد ( ۱۵ سالمه ) و از چیزای پسرونه خیلی خوشم میومد ، بعد الان فهمیدم اسمش تامبوی 

تامبوی به دختری میگن که از چیزای دخترونه و صورتی بدش میاد و عاشق چیزای پسرونست 

بنظرتون این یه مشکله؟؟

( به گرایش هم ربطی نداره ) 

به ترن.س هم ربطی نداره

تقریبا مشکله فقط اسم قشنگی داره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۹ سالمه هنوزم تامبوی ام نگران نباش اختلال نیست. ترجیح و سلیقه ست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

نه سلیقه است و یکم هم مد و محیط تاثیر دارا

بعدا عوض میشه احتمالا با افزایش سن یه دوست تامبوی داشتم الان ناخن کاشت.. پاشنه بلند...قرطی میباشد

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ن چ مشکلی اتفاقا یکی و سراغ دارم اینجوری بزار صداش کنم بیاد 

@آقاماشاالله  

برااااا بیا این کاربر سیس خودته  

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

چون 15 سالته فقط ی حسیه ک اومده سراغت و همه تجربش میکنن سعی کن زیاد درگیر اینکه ماهیتش چیه نشی بچه های همسن تو اکثرا توی این فاز هستن من خودمم بودم 

20 سالت شد میخندی به خودت بخاطر کارات مطمئن باش

چی بدی نیست، فقط زیاده روی نکن توش و نذار بهت غالب بشه 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

عزیزان من گفتم از چیزای دخترونه بدم میاد ، نگفتم به دخترا گرایش دارم ، یا نگفتم به جنسیت خودم یک دارم ، میدونین چیه ، یه سری رفتارهای عادی که ۹۹ درصد مردم ( هم زن هم مرد) انجامش میدن رو اسمش رو گذاشتن رفتار های پسرونه ، اما یه سری رفتار و سلیقه ها رو که فقط بعضی از دخترا ( فقط بعضی ) دوستشون دارن رو اسمش رو گذاشتن دخترونه ، بعد هر کس کار هایی که اسمش رو گذاشتن دخترونه انجام نده ، بهش میگن ترن.س ، میگن مگه پسری؟؟ این برام قابل تحمل نیست

منم خوشم میاد، ولی تیپشاش بازه اکثرا، می‌دونم گشاده ولی آستین کوتاه و اینا، که من نمیتونم بزنم

منم نمیتونم بزنم ، اما ذهنیتم اینه ، تو ظاهرم مشخص نیست چون اجازه ندارم

پسرا دامن و کفش تق تقی بپوشن مور مورت نمیشه؟؟اینم مثل همون فقط یه اسم شیک براش گذاشتن ولی هویتش عوض ...

چی بگم ، میدونی دست خودم نیست ، نگفتم که کلا دوست دارم لباسای کاملا پسرونه بزنم ، فقط از چیزای دخترونه بدم میاد ، لباسای می‌پوشم که هم دخترا می‌پوشن هم پسرا ، نه فقط پسرونه