لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۳۹ سالمه هنوزم تامبوی ام نگران نباش اختلال نیست. ترجیح و سلیقه ست
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
عزیزان من گفتم از چیزای دخترونه بدم میاد ، نگفتم به دخترا گرایش دارم ، یا نگفتم به جنسیت خودم یک دارم ، میدونین چیه ، یه سری رفتارهای عادی که ۹۹ درصد مردم ( هم زن هم مرد) انجامش میدن رو اسمش رو گذاشتن رفتار های پسرونه ، اما یه سری رفتار و سلیقه ها رو که فقط بعضی از دخترا ( فقط بعضی ) دوستشون دارن رو اسمش رو گذاشتن دخترونه ، بعد هر کس کار هایی که اسمش رو گذاشتن دخترونه انجام نده ، بهش میگن ترن.س ، میگن مگه پسری؟؟ این برام قابل تحمل نیست
پسرا دامن و کفش تق تقی بپوشن مور مورت نمیشه؟؟اینم مثل همون فقط یه اسم شیک براش گذاشتن ولی هویتش عوض ...
چی بگم ، میدونی دست خودم نیست ، نگفتم که کلا دوست دارم لباسای کاملا پسرونه بزنم ، فقط از چیزای دخترونه بدم میاد ، لباسای میپوشم که هم دخترا میپوشن هم پسرا ، نه فقط پسرونه