2777
2789
عنوان

اگه حالت خوش نیست بیا ی روش بگم بهت

126 بازدید | 10 پست

نماز فقط یه وظیفه دینی نیست، یه وقتیه که می‌تونی خودت رو از شلوغی دنیا جدا کنی و با آرامش، با خدای خودت حرف بزنی.

خیلی وقتا توی دل‌گرفتگی یا حتی خوشحالی، وقتی سر سجاده می‌رم، یه حس عجیبی میاد سراغم، انگار همه چی درست می‌شه.

نه نیازه کسی قضاوتم کنه، نه نیازه چیزی پنهون کنم. فقط من و اون.

اگه این حس رو تجربه نکردی، بهت پیشنهاد می‌کنم فقط یه بار با دلت بخونیش. مطمئنم چیزی رو پیدا می‌کنی که همیشه دنبالش بودی.

شیطان همیشه دنبال فرصته، منتظره یه لحظه غفلت کنیم تا دل و ذهنمون رو پر کنه از فکرای منفی، ناامیدی، حسادت، خشم...

اما نماز یه سلاحه.

یه سپر قوی که وقتی با دل بخونی، جلوی خیلی از وسوسه‌ها رو می‌گیره.

خود خدا تو قرآن گفته: "إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنكَرِ"

یعنی نماز جلو کارای زشت و ناپسند رو می‌گیره.

نماز کمکم کرده وقتی فکری می‌خواد خرابم کنه، بهش «نه» بگم. کمکم کرده خودم رو گم نکنم توی این دنیای شلوغ.

تو هم امتحانش کن. نمی‌گم سخت بگیر، فقط یه بار با نیت دل، نه از سر اجبار...

قول نمی‌دم همه چی یه‌شبه تغییر کنه، ولی یه نوری میاد توی دلت که ارزششو داره.

مراقب دلت باش، اون جای خداست نه شیطون.

نخوندم متن رو 

من مذهبی نیستم 

ولی نماز یه حس آرامش میده حس عدم دلبستگی به دنیا

اینکه آخر خط رسیدی و پناه اوردی به خدا کسی که میتونی بدون هیچ نگرانی بهش اعتماد کنی 

من گاهی ناشکری میکنم مشکل اصلیم خدادادیه و نماز میخونم بازم ته دلم چرکین هست از خدا گله دارم ولی اولین و اخرین پناهمم خودشه 💔

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز ارامش عجیبی داره که با هیچ روشی تو این دنیا تجربه نکردم

بخصوص زمانی که سر سجده هستم

نماز شب هم که دیگه محشره

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

من ا وقتی ک نمازخوندن رو شروع کردم

همش با صدای اذان از خواب پامیشم

هرموقع دلم میگیره تا نمازمیخونم

ی ارامشی سراسر وجودم رومیگیره

انگار دلم ب بودن خدا قرص میشه

با هرسجده حس میکنم خدا نزدیکمه ونمیزاره غما محاصرم کنن

ولی حیف ک این روزا شدید ناامیدم

من ا وقتی ک نمازخوندن رو شروع کردمهمش با صدای اذان از خواب پامیشمهرموقع دلم میگیره تا نمازمیخونمی ار ...

آیه ۲۱۶ سوره بقره 

"وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ"

"چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیرِ شما در آن است؛ و چه بسا چیزی را دوست داشته باشید، در حالی که شرّ شما در آن است؛ و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.

نخوندم متن رو من مذهبی نیستم ولی نماز یه حس آرامش میده حس عدم دلبستگی به دنیااینکه آخر خط رسیدی و پن ...

آیه ۲۱۶ سوره بقره 

"وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ"

"چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیرِ شما در آن است؛ و چه بسا چیزی را دوست داشته باشید، در حالی که شرّ شما در آن است؛ و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.

آیه ۲۱۶ سوره بقره "وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۖ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَ ...

خواهرم من به خاطر قیافم مسخره میشم عذاب میکشم میشه بگی چه خیری در آن هست؟ ن اخلاق مورد پسند همه دارم نه سر و زبون ک بخوام بگم خدا قیافه نداده استعداد داده و اینا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خواهرم من به خاطر قیافم مسخره میشم عذاب میکشم میشه بگی چه خیری در آن هست؟ ن اخلاق مورد پسند همه دارم ...

چقدر نگاهت قشنگه… دنبال دلگرمی خدا برای یه آدم ناراحت!

اینا چند 

1. سوره طه، آیه 46:

وقتی حضرت موسی ترس داشت، خدا بهش گفت:

> "لَا تَخَافَا إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَىٰ"

«نترسید، من با شما هستم؛ می‌شنوم و می‌بینم.»

خدا حتی وقتی بقیه اذیت می‌کنن تورو، حواسش هست، می‌شنوه، و کنارته

من نماز میخونم دلم میخواد خدا بهم بچه صحیح و سالم بده

بطور به خدا چیزی که مصلحتته برات مهیا میشه 

خدا اونموقع که بخواد بچه میده بهت صبور باش و به خدا مطمین باش 

هیچوقتم چیزی رو بزور از خدا نخا