2777
2789
عنوان

معاینه دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 17867 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی طبیعی بخواد باید خودشو برا همچین دردایی آماده کنه ولی نترسید دوستان زیاد هم دردناک نیس من دوبا ...

خدا بخواد من تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم .میشه بیشتر توضیع بدی چجور دردی؟؟؟؟و اینکه سونوی واژینال که میکنه واسه دهانه رحم چقد طول میکشه ؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ببخشید معاینه لگن یعنی چی چجوریه؟؟؟!!!و اینکه معاینه دهانه رحم همون سونوی واژینال هست؟

هفته 38 این معاینه رو انجام میدن داخل واژن با دستشون معاینه میکنن ببینن چقدر دهانه رحمتون باز شده بر همین اساس میگن شرایط برا زایمان طبیعی خوبه یا نه سونو هم نیست اصلا

ببخشید معاینه لگن یعنی چی چجوریه؟؟؟!!!و اینکه معاینه دهانه رحم همون سونوی واژینال هست؟

اگه تنفس شکمی انجام بدی دردش زیادم نیستا! موقع زایمانم که موقع انقباض ها معاینت میکنن دردی حس نمیکنی نگران نباش، برا زایمان طبیعی بنظرم روحیه خوب و قوی خیلی شرطه

خدا بخواد من تصمیم دارم طبیعی زایمان کنم .میشه بیشتر توضیع بدی چجور دردی؟؟؟؟و اینکه سونوی واژینال که ...

عزیزم چند ثانیه طول میکشه فقط دکتر با انگشتاش دهانه رحم رو چک میکنه همین یه ذره حس میکنی فشار میده

نه عزیزم دکتر بادست معاینه میکنه با انگشت

وایی فکر کنم تو اون شرایط واقعا درد داره چون شکم هم بزرگه .تو هفته ی ۳۷یا۳۸انجام میدن؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

من طبیعی بودم

اصلا معاینه نشدم

معاینه لگنی نمیدونم چیه، دکترم همونجور که دست میزد به شکمم گفت لگنت خیلی خوبه واسه طبیعی

قرار بود هفته بعدش معاینه دهانه رحم رو چک کنه که نی نی تشریف آوردند و به اونجا نرسید😄

اگه تنفس شکمی انجام بدی دردش زیادم نیستا! موقع زایمانم که موقع انقباض ها معاینت میکنن دردی حس نمیکنی ...

اها منظور از روحیه خوب استانه تحمل و صبره؟!یا ازلحاظ افسردگی میگی .

اها منظور از روحیه خوب استانه تحمل و صبره؟!یا ازلحاظ افسردگی میگی .

بیشتر از نظر روحی استانه تحمل درد که نمیتونی کاریش کنی ولی اگر به چیزهای بد فکر نکنی که اصلا چیز بدی وجود نداره مطمئنا ان شاءالله زایمان خوبی خواهی داشت ولی من ترسیدم هفته های اخر بلاخره هم سزارین شدم ولی یه خانوم دیگه که همون شب تو لیبر با من بود صبحش زایمان طبیعی کرد و خیلی راحت همه کارهاشو خودش انجام میداد میتونست راه بره ولی من بخاطر فشار بالا 24 ساعت روی تخت بودم که دارو بگیرم، اینو گفتم که بدوتی چقد طرز فکر تاثیر داره