2777
2789
عنوان

خرید سرویس خواب سیسمونی

2201 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.

تازگی برای خرید سیسمونی اقدام کردین؟ سرویس تخت و کمد نی‌نی نازتون رو از کجا، چه مارکی و چند گرفتین؟ 

دلاوران رو پیشنهاد میدین یا یافت‌آباد؟ جایی با تنوع و قیمت مناسب‌تر میشناسید؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ؟ لَی٘سَ! بخدا کافی نیست!

من از اپادانا خريدم شعبه شاپرك اتفاقا تبليغشم تو سايت اومده من نوزاد نوجوان خريدم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من از اپادانا خريدم شعبه شاپرك اتفاقا تبليغشم تو سايت اومده من نوزاد نوجوان خريدم 

قیمت و اسم برند هم می‌گی لطفن؟ جاهای دیگه هم سر زده بودین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسم برند رو گفتن، آپادانا سایتم داره بزنید نمایندگیاش هم هست

من یه ماه پیش مرکز بیبی سنتر یافت آباد سفارش دادم، اما هنوز تحویل نگرفتم. امیدوارم با همون کیفیت نمایشگاه تحویل بدن. به نسبت کیفیت نمایشگاه قیمتش خوب بود. برند بیبی استار

عزیزم اسم برند رو گفتن، آپادانا سایتم داره بزنید نمایندگیاش هم هست من یه ماه پیش مرکز بیبی سنتر ...

متشکرم از توضیحتون. 

بله عزيزم برند اپادانا 

قيمتم حدود ٨٠٠ شد فقط تخت خريدم چون كمد تو اتاق بود

من جاهاي ديگه را هم گشتم ولي به نظرم كيفيت و قيمت اين تختم مناسب بود چون دوتا هم ميخواستم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بله عزيزم برند اپادانا  قيمتم حدود ٨٠٠ شد فقط تخت خريدم چون كمد تو اتاق بود من جاهاي ديگه را ...

عزیزم دوقلو دارین؟ خدا حفظشون کنه. منم کمد نمیگیرم، کمد دیواری داره اتاقش.  ممنون که جواب دادین.

عزیزم دوقلو دارین؟ خدا حفظشون کنه. منم کمد نمیگیرم، کمد دیواری داره اتاقش.  ممنون که جواب دادین ...

بله عزيزم دوقلوان 

خواهش ميكنم كاري نكردم انشاالله خدا ني ني نازتو صحيح و سالم بزاره بغلت گلم 

سلام عزیزم سایت زیر روتختی نوزادی خیلی خوشگلی داره من برای سرویس خواب گرفتم عالی بود https://www.a ...

خب لااقل اسم کاربریتونو عوض کنین مثل سایتی که تبلیغ میکنین نباشه، آدم باورش بشه شما مشتریش بودین و دارین تبلیغ میکنین.

سمت یافت اباد یه جا هست به اسم شهرک ولیعصر. تولیدی سرویس چوبه از یافت اباد خیلی قیمتاش مناسب تره. حتما یه سر بزنید شهرک ولیعصر خیابان وحدت اگه اشتباه نکنم.

تولیدی چوبه مبلمان تخت و... یه قسمتش هم تخت و کمد سیسمونیه. چندین مغازه هست مخصوص سیسمونی چون خودشون تولیدکننده قیمتاشون خیلی خوبه.حتما برو

سمت یافت اباد یه جا هست به اسم شهرک ولیعصر. تولیدی سرویس چوبه از یافت اباد خیلی قیمتاش مناسب تره. حت ...

متشکرم، حتمن میرم، مرسی از راهنمایی.

هزینه سیسمونی بچه اول رو خانواده خانم میده ؟؟؟

رسم اینه که مادرخانوم، سیسمونی بده ولی الان دیگه وضعیت مالی خانواده‌ها خرابه، هر کی بتونه کمک میکنه. خانواده عروس ما فقط سرویس تخت و کمد دادن، سرویس کالسکه رو هم مامان من خرید، پدرم هم ۵تومن برا تولدش کادو داد. بقیه رو برادرم و خانومش خودشون خریدن. مامان منم چون تازه برامون خونه خریدن، ۷تومن بهم داد، گفت اینقدر الان در توانمه. ولی فکر نکنم بیشتر هم بشه چون اصولن اهل چشم و هم‌چشمی و خرید اضافه نیستم.

سمت یافت اباد یه جا هست به اسم شهرک ولیعصر. تولیدی سرویس چوبه از یافت اباد خیلی قیمتاش مناسب تره. حت ...

تولید کننده سیسمونی در شهرک ولیعصر

💕💕#گالری_مهدیار 💕💕

برای خریدکمد و تخت نوزاد دلبندتون تا حالا چندجا رفتی؟

گالری_مهدیار تولیدکننده تخت و کمد سیسمونی .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

گالری مهدیار 😍😍

@mahdiar_wood_industry        

تل.گرام