الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمت و اسم برند هم میگی لطفن؟ جاهای دیگه هم سر زده بودین؟
عزیزم اسم برند رو گفتن، آپادانا سایتم داره بزنید نمایندگیاش هم هست
من یه ماه پیش مرکز بیبی سنتر یافت آباد سفارش دادم، اما هنوز تحویل نگرفتم. امیدوارم با همون کیفیت نمایشگاه تحویل بدن. به نسبت کیفیت نمایشگاه قیمتش خوب بود. برند بیبی استار
سمت یافت اباد یه جا هست به اسم شهرک ولیعصر. تولیدی سرویس چوبه از یافت اباد خیلی قیمتاش مناسب تره. حتما یه سر بزنید شهرک ولیعصر خیابان وحدت اگه اشتباه نکنم.
تولیدی چوبه مبلمان تخت و... یه قسمتش هم تخت و کمد سیسمونیه. چندین مغازه هست مخصوص سیسمونی چون خودشون تولیدکننده قیمتاشون خیلی خوبه.حتما برو
رسم اینه که مادرخانوم، سیسمونی بده ولی الان دیگه وضعیت مالی خانوادهها خرابه، هر کی بتونه کمک میکنه. خانواده عروس ما فقط سرویس تخت و کمد دادن، سرویس کالسکه رو هم مامان من خرید، پدرم هم ۵تومن برا تولدش کادو داد. بقیه رو برادرم و خانومش خودشون خریدن. مامان منم چون تازه برامون خونه خریدن، ۷تومن بهم داد، گفت اینقدر الان در توانمه. ولی فکر نکنم بیشتر هم بشه چون اصولن اهل چشم و همچشمی و خرید اضافه نیستم.