2777
2789

با عسل درمان شدن؟الان بیشتر از یکساله که درگیرم دیگه خسته شدم دهتا دکتر رفتم هزارجور دارو مصرف کردم خوب نمیشه که نمیشه خسته شدم میترسم اهرش سرطان بگیرم.توروخدااگه چیزی میدونین راهنماییم کنین

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

عسل جرئت نکردم میترسم بچسپم بهم😂

ولی اب و سرکه خوب بود توش بشینی

بعدم یکی به من گفت داروهای عفونت که میگیری و ۴ ماه کامل بخور زود با دوتا ورق قطع نکن

راستش من بعد شنیدم این حرف بد سرما خوردم و ۲ ماه کامل قرص عفونت میخوردم الان خوب شدم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

عسل جرئت نکردم میترسم بچسپم بهم😂ولی اب و سرکه خوب بود توش بشینیبعدم یکی به من گفت داروهای عفونت که ...

اخه خیلیها میگن عسل خوبه ولی من میترسم..چه دارویی خوردی؟عفونت قارچی بود یا باکتریایی؟

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلیها میگن عسل خوبه ولی من میترسم..چه دارویی خوردی؟عفونت قارچی بود یا باکتریایی؟

بخدا نمیدونم کدوم بودی اسی

دارو هم هر چی دکتر میداد

میگم چون طولانی بود مریضی ۳ یا ۴ مدل قرص بهم دادن و هی مصرف میکردم

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

پلاسما هم برو

پلاسما چیه؟

بخدا نمیدونم کدوم بودی اسیدارو هم هر چی دکتر میدادمیگم چون طولانی بود مریضی ۳ یا ۴ مدل قرص بهم دادن ...

باشه عزیزم.

ی روش جدید برای رفع عفونت زخم

شما انجام دادی؟اخه هردکتری میرم میگه اگه خیلی اذیتتت میکنه فریز کن.از اونورم میگن که فریر کردن باعث میشه تست پاپ اسمیر کاذب بشه.منم اندومتریوز دارم باید هر ششماه پاپ اسمیر بدم 

باشه عزیزم.

اشتباه نکنم یکیش که اون خانم بهم گفت

یه چیزی تو مایه های کلوکوناژ بود

یه همچین چیزی 

گفت ۶ ماه مدام اینو مصرف کن

شونزده سالمه عفونت دارم بوی بدم دارم دکتر میرم خوب نمیشم دکتر بهم گفتش که نصف عفونتت بخاطره اینکه خیلی چیزای شیرین میخوری باید خیلی کم بخوریشون تا عفونتت قطع بشه ولی نمیتونم از شیرینی دل بکنم مجبورم تا کنم 

یوخ یوخ یوخ 

شما انجام دادی؟اخه هردکتری میرم میگه اگه خیلی اذیتتت میکنه فریز کن.از اونورم میگن که فریر کردن باعث ...

اره فریز نکن اصلا منم همش باید نمونه برداری کنم فریز خوب نیس من انجام دادم پلاسما  قبلا خوب شدم بعد خودم ی روش طب سنتی استفاده کردم ی جورایی خود درمانی دوباره عفونت زخم برگشت 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

من چندین ساله عفونت دارم

زخم هم دارم

اینقدر خستم ک نگو  ..دیگه وقت درد میکشم درد و تحمل میکنم دکتر نمیرم😔😔

ویزیت انلاین گرفته بودم.دکتره گفت کمک درمانی خیلی برات خوبه

مثل پلاسما  لیزر درمانی و ..

ی دکتر دیگه گفت تا ۶ماه مرتب باید انتی بیوتیک بخوری..بدبختی من ی هفته دارو میخورم دیگه بعدش یادم میره دارو بخورم..چجور ۶ماه بخورم

چدیدن میرم دکتر میگن ۳ مدل عفونت داری😔