2777
2789
عنوان

چیکارکنم حساس نباشم

219 بازدید | 15 پست

نمیدونم واقعاچرا اینجوری شدم.اوایل ازدواجم خییلی بی خیال بودم کلا برام اونقدری مهم نبود کی چی میگه ولی کم کم به خونواده شوهرم خیلی حساس شدم کوچکترین چیزی که ازشون ببینم یا حرفی بزنن ناراحت میشم.نمونه اش اینکه مادرشوهرم و کلا خانواده شوهرم خسیسن.عید لباس نمیخرن صد بار به شوهرم گفتم پیش اونا هروقت حرف از خرید و...شد نه نگو الان پیش مادرشوهرم و جاریم و خواهرشوهرم به شوهرم میگم کی بریم خرید عید به نظرت.برگشته میگه خرید چی لباس داری دیگه.اینقدر ناراحتم نمیتونم هم به روم بیارم.کاش مثل خیلی ها بی خیال بودم

واقعا غصه اینچیزارو میخوری ؟😐 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما واسه خودت تصمیم بگیر ، چرا نظرسنجی میزارید با خانواده شوهر ؟ حس می کنم تازه ازدواج کردین همین طوری پیش برید تا گردن تو زندگی تون میان ، نکنید این راهش نیست 

چرا پیش اونا گفتی؟زیرپوستی پز میدادی؟😉

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
خب چرا جلو اونا ازین حرفا میزنی؟؟؟؟؟؟ خواسته هاتو فقط بین خودتون به شوهرت بگو با سیاست میبردیش خری ...

اتفاقا شوهرم توی خونه اصلا نمیگه چرا بریم خرید و...همیشه هم میاد ولی پیش خانوادش هروقت راجع به خرید چیزی بهش حرفی میزنم میگه نه بابا براچی پولمون رو هدر بدیم.مامانش هم بلندبلند میخنده

خودت جواب خودتو دادی میگی فقط پیش اونا اینجوریه خب بزار باشه میخواد خانوادش فکر کنن ولخرجی نمیکنه اتفاقا توام جلوشون حرف خرید و اینارو نزن بزار فکر کنن جفتتون پول جمع کنید لابد اونام دلشون ب این رفتارا خوشه دیگه 😁

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نمیتونم خودمو قانع کنم اخه چرا باید پیش اونا اینجوری بگه 

بابا دختر خوب شوهر من تو خونه باباش اصلا حرفم نمیزنه باهام همش تند و با تشر حرف میزنه باهام ک باباش بگه به به پسرم خیلی مرده 😐😕