2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای اره 🥲😶

اگ خدایی نا کرده بزنی ب کسی باید دیه اشو بدی چون موتور بیمه نداره تازه موتورم چون گواهینامه نداری میبرن پارکینگ کلا دردسر میشه لگ کسیم بهت زد دیه بهت تعلق نمبگیره چون گواهینانه نداری 🥲🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اگ خدایی نا کرده بزنی ب کسی باید دیه اشو بدی چون موتور بیمه نداره تازه موتورم چون گواهینامه نداری می ...

دهنمون سرو.....یس کردن با قانونشون

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

اگ خدایی نا کرده بزنی ب کسی باید دیه اشو بدی چون موتور بیمه نداره تازه موتورم چون گواهینامه نداری می ...

ازون اسکوتریا چی؟اونا اصلا پلاکم نداره فک کنم

اونارم نمیزارن🥲 ؟

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

ازون اسکوتریا چی؟اونا اصلا پلاکم نداره فک کنماونارم نمیزارن🥲 ؟

خیلیارو دیدم با همینا رانندگی میکنن هم با پلاک دیدم هم بدون پلاک  ولی میگن کلا ممنوعه البتهانقدر زیاد شدن ندیدم دیگ پلیس گیر بده اما اگ اتفاقی بیفته هیچ حق قانونی ای نداریم🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂