2777
2789
عنوان

همش سرخانوادش باهم بحثمون میشه

617 بازدید | 56 پست

من تازه عروسم و تازه اومدم سر زندگیم

خودمون دوتایی باهم خوبیم اما خانوادش مدام ناراحتم میکنن وقتیم به شوهرم میگم توقع داره ناراحت نشموبگذرم و تازه خودشم باهام دعوا میکنه که تو حساسی

مثلا مادرشوهرم رفتارش در نبود همسرم کلا عوض میشه کلی تیکه میندازه،هی سوالای شخصی میپرسه و تو خصوصی ترین مسائل دخالت میکنه و نظرمیده و هیچ محبتی به من نداره و واقعا دلمو میشکنه اما وقتی همسرم هست قربون صدقم میرهو باهام خیلی خوبه

برای همین منم تنها نمیرم خونشون چون برم تا یه هفته حالم بده

الانم مادرشوهرم گفته از صبح بیا اینجا سفره دارم اما اگه برم باید تا اخر شب باهاش تنها بمونمو میدونم تو اون تایم تیکه بارونم میکنه 

منم امروز پریود شدمو حالم واقعا خیلی بده حتی نمیتونم بشینم

به شوهرم گفتم هم حالم بده هم نمیخوام تو نیستی تا شب تنها بمونم ،میرم عصری بیادنبالم گفت نه برو بمون تا اخرشب 

منم نرفتم زنگ زدم گفتم حالم خوب نیست معذرت خواهی کردم

الان شوهرم باهام قهر ودعوا کرده و یه کلمه هم حرف نمیزنه

بنظرتون چیکار کنم؟واسه راضی نگهداشتنشون خودمو اذیت کنم؟

خودتو دوس داشته باش💜

با زبون چرب و نرم شوهرتو قانع کن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

هیچ زمانی بخاطر هیچ کس با شوهرت دعوا نکن

مادرش تیکه میپرونه توام جوابشو همونجا بده

خبر کشی نکن برا شوهرت خودتو از چشم شوهرت ننداز

توام عین رفتار مادرشو بخودش پس بده

دنبالم نیا اسیرم میشی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. البته اولش بگم من خودمم اهل جواب دادن نیستم ها و دقیقا تو موقعیت شما هستم. خدا ازشون نگذره. من شوهرم اصلا باور نمی کنه که می گم پشت سرش به من تیکه می ندازن. ولی وقتی جلو شوهرت باهات خوب رفتار می کنن بگو بهشون که از این ببعد تنهایی نمی مونم پیشتون که فلان حرف رو بزنید. هم شوهرت می فهمه و هم اونا شاید به خودشون بیان.

عزیزم نذار شوهرت ازت ناراحت شه  اینجوری تا آخر عمرت  طرف اوناس

این اول کاری نذار شوهرت فکر بد درموردت کنه  ما هرکارم بکنیم تقصیر ما عروساس همیشه  از نظر شوهرا

پس اگه میری خودت جوابشو بده ولی به شوهرت گله نکن  و بدن  صد در صد  طرف مادرشونن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
هیچ زمانی بخاطر هیچ کس با شوهرت دعوا نکنمادرش تیکه میپرونه توام جوابشو همونجا بدهخبر کشی نکن برا شوه ...

من اصلاجوری بزرگ نشدم بخوام برای بزرگترم حاضر جوابی کنم واقعا به همشون از کوچیک تا بزرگ احترام میذارم

امامامانش خیلی ناراحتم میکنه

انقدرکه حالم بد میشه فشارم میوفته

خودتو دوس داشته باش💜
من اصلاجوری بزرگ نشدم بخوام برای بزرگترم حاضر جوابی کنم واقعا به همشون از کوچیک تا بزرگ احترام میذار ...

تا وقتی رفتار خانومانه داشته باشی و سلیطه نباشی وضع همینه

دنبالم نیا اسیرم میشی  
وای چقدر مثل شوهر منه 😳

اکثرا همینن

اگه درحال مرگم باشیم نتونیم بریم  باز از چشم ما میبینن

ولی اگه مثلا مامانش الکیم بگه حال ندارم  خودشونو جر میدن

من یبار بش گفتم  ،گفتم فقط ننت راست میگه  که مریضم و حال ندارم بقیه  فیلم بازی میکنن

نه. البته اولش بگم من خودمم اهل جواب دادن نیستم ها و دقیقا تو موقعیت شما هستم. خدا ازشون نگذره. من ش ...

مامانش خیلی سیاست داره ازیناس که تا این حرفو بزنم میزنه زیرگریه منم میشم ادم بد

خودتو دوس داشته باش💜
من اصلاجوری بزرگ نشدم بخوام برای بزرگترم حاضر جوابی کنم واقعا به همشون از کوچیک تا بزرگ احترام میذار ...

منم همینجورم  اصلا جواب نمیدم  بخاطر اینکه کدورت پیش نیاد

و احترام میذارم

می بیشتر از خواهر شوهرم میکشیدم  تا مادرش  خدا میدونه چه به سر من میرف  هرموقع میرفتم  موقع برگشت  تپش قلب داشتم و فشارم میفتاد از بس حرص میدادن

تا باهاش حرف میزنم میگه تو باسیاستت میخوای منو از خانوادم دورکنی

عزیزم اولا سیاستتو یکم بیشتر کن نیاز نیست همش به شوهرت توضیح بدی وقتی نیستی مادرت فلان میکنه و ... 

یعدم بهانه های دیگه بیار نباید دقیقا شوهرتو در جریان دلیل نزفتنت بزاری

مثلا راه برو غر بزن خیلی دوسدارم برم ولی دارم از درد میمیرم 

کاش مامانت مینداخت مراسمو هفته دیگه

زنگ بزن با زبون چرب و نرم از مادرشوهرت بگو نمیتونم بیام حالم بده😢 شوهرتم بگو وقتی تو نیستی دوسندارم اونجا باشم تو دلیل اونجا بودن منی تو اگه نبودی من با پدرمادر تو کاری نداشتم که

دچتا هندونه ام بده زیر بغلش تمام

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید