2777
2789
عنوان

روز کنکور و عروسی فامیل نزدیک🥲

178 بازدید | 22 پست

یعنی عقد توی تالار 

حالا تمرکزم بهم ریخته میگم با خودم چی بپوشمممم از ۱۰ساعت مطالعه رسیدم به۷ بخاطر این درگیری ذهنی دارم ایندمو به باد میدم خاک برسرم 

بعضی وقتا با خودم حرف میزنم که تمرکز کنم رو درسام به خودم میگم چرا آنقدر ذهنمو درگیر کردم اصلا نمیرم 

وای چیکار کنم دارم دیونه میشم 

کنکورم صبحه جشن شبه 

یعنی برم؟ 

اخه هیچیم آماده نیست نه اصلاح کردم نه شیو کردم نه لباس دارم الان رو چی تمرکزمو بزارم

بعد ۷.۸سال یه عروسی داریم هعی اونوقت منو🥴🥲💔

ملت میرم پاکسازی و اینا 🥴🤦🏻‍♀️بعد من زیر چشام کبود بخاطر درس

چیکار کنم درگیری ذهنیم کمتر بشه

به اجبار اومدم این سایت 

جرئت ندارم این موضوع رو به مشاورم بگم چون منو میشوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم یک روز کامل به فکر لباس باش بخر یا داری جاشو مشخص کن کیف و کفش و مانتو هرچی نداری بخر یا بزار جای مشخص فکر کن موهامو چیکار کنی ارایش خودت انجام بده دختترونه

بعد دیگه کامل بعد از این یک روز دیگه حواست پرت نمیشه 

چون همه چی مشخص شده 

خب چرا برا خودت پیچیدش میکنی، عصر یه لباس میپوشی، صورتتم شیو کن، من خودم همیشه تو ۵ دقیقه آماده میشم، مگه میخای چکار کنی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نرو

واقعاً 

اخه همه میرن و نزدیکام آرایشگاه هم نوبت گرفتن

بعد هیچکس نمیمونه فقط من تنها خونه بمونم🥲💔بغضم میگیره چون روز کنکور بیکارم دیگه کنکورمو هم دادم هیچی ندارم

اره پسرعمومه

من بخاطر کنکور عقد فامیل نزدیک تر از پسر عمو هم نرفتم

ولی اگه میخوای بری روز قبل کنکور که بیکاری صورت و بدنتو شیو کن و لباسم مامانت واست بخره تو فقط از کنکور برگشتی برو آرایشگاه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خب چرا برا خودت پیچیدش میکنی، عصر یه لباس میپوشی، صورتتم شیو کن، من خودم همیشه تو ۵ دقیقه آماده میشم ...

خب لباسی ندارم 

خیلی وقته عروسی نداشتیم 

هیچ لباس مجلسی ندارم حتی نمیدونم چی مده ایده ای داری برام 

سلام عزیزم حالت خوبه مادر بالاخره دختری و زیبایی رو دوست داری اشکالی نداره خودت رو سرزنش نکن به قول خودت 10ساعت درس میخونی بقیه ساعت که درس نداری تمرکز کن به چه لباسی میخوای بپوشی و شیو و بند ابرو انجام بده خودت رو اذیت نکن مادر 

۴سال دیگه کسی نمیگه فلانی عروسی نیومد میگه به کجا رسید🙂❤️

ولی اگه میتونی ۱روز بزار برا خرید و کارات عروسی رو‌برو خوش بگذره ✨🥰

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱