2777
2789
عنوان

سیب🍎

37 بازدید | 0 پست

آگاهانه خوردن

تناول

من خیالی در سر دارم.
خیالی که می‌گوید وقتی یک سیب را به دهان نزدیک می‌کنیم،
تمرکز کنیم بر سرانگشتان‌مان، بر شکل و وزن دست‌مان، بر خون و استخوان‌مان
و رشته‌های پرشمار اعصاب‌مان.
(اوریا مانتن دریمر . مولف)

آیا برایتان پیش آمده غذایی را که خورده‌اید مدت کوتاهی بعد فراموش کنید؟ آگاهانه خوردن سبب تمرکز توجه بر روی جزئیات ظاهر، طعم‌ها، حرکات، بوها و اصوات می‌شود. با این شیوه هرگز معجزه گاز زدن یک سیب را فراموش نمی‌کنید.
شبکه در هم تنیده‌ای از رشته‌های اعصاب، دست شما را با گیرنده‌های حساسه‌اش به سمت یک سیب می‌برد. عصب بینایی شما تصویر واژگونه سیب را به مغزتان ارسال می‌کند. مغز تصاویر ارسالی را تفسیر می‌کند. حس بویایی که از کهن‌ترین حواس است وارد عمل می‌شود. جوانه‌های چشایی پیام‌های لازم را به مراکز درک لذت در مغز می‌فرستند و دستگاه شنوایی هم ارتعاش‌های ناشی از جویدن‌تان را دریافت می‌کند.
در کنار همه این‌ها دستگاه‌های غیر ارادی متعدد با هم کار می‌کنند تا بتوانید هم‌زمان که غذا می‌خورید به تنفس و هضم غذا هم بپردازید. دفعه بعد که می‌خواهید یک سیب بخورید این ارکستر مجلل را تجسم کنید و از آن لذت ببرید.

به هنگام گاز زدن یک سیب متوجه همه عملکردهای بدن‌تان باشید.

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.