2777
2789
عنوان

اگهههه دست بزنید به موهای کسی ک ریزش داره شمام میگیرید ⁉️😑

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 50 پست
خیلیییی ربط داره اصلا نباید دست میزدم ب موهاش حتی اگه واگیر دار نباشهههه

پس تاپیک زدنت واسه چیه وقتی مخالف کامنتا هستی؟ 

نام کاربریم صرفا جهت جذبش هست خوشبختی سمتم میاد💸🫀🫂🎈🎉🎊💍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره ترین مطلب غیر علمی که تا الان خوندم 

یعنی چی؟ قصد بی احترامی ندارم عزیزم 

ولی ریزش مو وابسته به تغذیه، استرس و فشار و و و 

بقیه اش هم خرافه و اعتقادات الکیه 

اما باور مهمه اگه با خودت تکرار کنی ی چیزی رو هزاربار مطمئن باش واسه تو هم اتفاق میفته

اگ دست بزنی ب موهاس بعد دست کنی تو موها خودت اره-مث موخوره واگیرداره

آخه من خیلی راجب موخوره تحقیق کردم. موخوره به خاطر خشکی مو و کوتاه نکردن به موقع موعه. اصلا چیزی نیست که بخواد واگیر داشته باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

آدم ایدز و هم با دست زدن به آدم مبتلا به ایدز نمیگیره

ریزش مو آخه؟؟

حتی شپش و هم با دست زدن بهش منتقل نمیشه

فقط شپش  در صورتی منتقل میشه که از لباس هم استفاده کنید یا لباس کسی که شپش داره کنار لباس شما باشه

وا. فقط شپش واگیر داره اونم که حشرست تازه. چندسالته اصلا؟؟؟

ن اتفاقا قارچ ام واگیر داره اگه طرف کف سرش زخم باشه دست بزنی به موهاش قارچ میگیری یا چیزای دیگه فقط شپش نیست 

تازه شپش ام ی حشره نیست وقتی خونت و کثیف کنه زخم میارهههه 

اینا همش نشونه کثیفیه این و ک دیگه قبول داری ؟ حالا چ شپش چ ریزش مو من کلا نباید دست میزدم ب موهاش اشتباه کردم حالا واگیر دارم نباشه بازم اشتباه کردم 

آخه من خیلی راجب موخوره تحقیق کردم. موخوره به خاطر خشکی مو و کوتاه نکردن به موقع موعه. اصلا چیزی نیس ...

شاید -ولی تو سالنم قبلن موخوره نداشتم با اینکه قیچی میکنم از موهام-از زمانی ک سشوار میکشم برا بچهای سالن موخوره گرفته موهام-

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
ن اتفاقا قارچ ام واگیر داره اگه طرف کف سرش زخم باشه دست بزنی به موهاش قارچ میگیری یا چیزای دیگه فقط ...

الان زدم هوش مصنوعی قارچ سر در صورتی که از حوله یکسان و شونه استفاده کنید منتقل میشه. از دست چیزی واگیر دار نیست. تازه برای قارچ های خیلی شدید که موهای طرف ریخته و کچل شده و زخمه واگیر داره وگرنه قارچ های ضعیف که اصلااا

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
پس تاپیک زدنت واسه چیه وقتی مخالف کامنتا هستی؟

مخالف نیستم سوال کردم اونم چون ترسیدم موهای خودم بلنده به سختی میشه تمیز نگهش داشت من تازه ی بار تجربه بدی داشتم اصلا دوست ندارم دوباره بیماری ای چیزی از کسی بگیرم نمی‌دونستم آنقدر میتوپن بهم گفتم نهایت میگن آره یا ن 

الان زدم هوش مصنوعی قارچ سر در صورتی که از حوله یکسان و شونه استفاده کنید منتقل میشه. از دست چیزی وا ...

ببین بازم احتمالش بوده هرچیزی باشه پس ترسم بی دلیل نبوده حق داشتم🥺

قارچ رو با چشم میتونی ببینی، مگه کف سرش زائده‌های قارچی واضح دیدی؟ ریزش موی قارچی هم مثل ریزش عادی ن ...

ن واقعا ندیدم چیزی ولی میگم ممکنه هرچیزی باشه نباید دست میزدم حرفم اینه  !