یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ دست بزنی ب موهاس بعد دست کنی تو موها خودت اره-مث موخوره واگیرداره
آخه من خیلی راجب موخوره تحقیق کردم. موخوره به خاطر خشکی مو و کوتاه نکردن به موقع موعه. اصلا چیزی نیست که بخواد واگیر داشته باشه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
ن اتفاقا قارچ ام واگیر داره اگه طرف کف سرش زخم باشه دست بزنی به موهاش قارچ میگیری یا چیزای دیگه فقط ...
الان زدم هوش مصنوعی قارچ سر در صورتی که از حوله یکسان و شونه استفاده کنید منتقل میشه. از دست چیزی واگیر دار نیست. تازه برای قارچ های خیلی شدید که موهای طرف ریخته و کچل شده و زخمه واگیر داره وگرنه قارچ های ضعیف که اصلااا
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
مخالف نیستم سوال کردم اونم چون ترسیدم موهای خودم بلنده به سختی میشه تمیز نگهش داشت من تازه ی بار تجربه بدی داشتم اصلا دوست ندارم دوباره بیماری ای چیزی از کسی بگیرم نمیدونستم آنقدر میتوپن بهم گفتم نهایت میگن آره یا ن