2777
2789

من خودم پلی کیستیک بودم  اما چاق نبودم ، هر ماه تقریبا علائم تخمک گذاری داشتم و پریودام هم منظم بود و کلا اهل سالم خوری بودم، در واقع با سبک زندگیم مدیریتش کرده بودم،  تو ماه رمضون تصمیم گرفتیم باردار بشم، گذاشتم ماه رمضون تمام شد که قشنگ بدنمون پاکسازی بشه، روزه داری و معنویات عالیه( از سه ماه قبل برا احتیاط فولیک ۱ میخوردم)بعدش فروردین برا اولین بار اقدام کردیم فقطم یه بار البته روز تخمک گذاریم بود، در کمااااال نااااابااااوری خدا خواست و پریودم عقب افتاد و دوتا بی بی چک زدم بعد از ۲ روز تاخیر ومثبت شدن. خودم فکر میکردم شاید طول بکشه و... ولی نه، اما حس میکنم بخاطر تغذیه سالم و لایف استایل نسبتا سالمم بود... بنظرم بادام ، پودر سنجد ، عناب ، انجیر و چیزای مقوی رو تو برنامه تون بذارین .

الان یکی دو روز دیگه میرم تو ۶ هفته ، شنبه میخوام آزمایش بدم.

علائمم دو سه روز بعد از اقدام دل درد پریودی بود و تکرر ادرارم شروع شد، سینه هام یکم حساس شدن و سنگین، یه هفته مونده به موعدم عصبی بودم، الان تکرر ادرارم کمتر شده ولی زیر دلم خیلی کم اما هر از گاهی یکم درد میگیره و نفخ هم دارم ، لک بینی و خونریزی نداشتم من.

این از تجربه من تا اینجا، امیدوارم بدردتون بخوره، شما هم تجربتون رو با من به اشتراک بذارین و اگه توصیه و راهنمایی دارین بگین بهم ممنونم(:

مبارکه،،تنبلی تخمدان تو آنچنان شدید نبوده عزیزم.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه،،تنبلی تخمدان تو آنچنان شدید نبوده عزیزم.

اره شدید نبود، ولی یه روزی یه دکتری اینقد من رو ترسوند که ممکنه باردار نشی و سریع برو اقدام کن و فلان و ... ولی من با کلی تحقیق فهمیدم با ورزش و تغذیه ، خواب کافی و کلا سبک زندگی سالم میشه تا حد زیادی مدیریتش کرد.البته سنمم زیاد نبود.

منم تنبلی داشتمماه قبل اقدام قند مصنوعی حذف کردم و خوابم سر ساعت بود و فعالیت کافی داشتم کلا هم بی خ ...

قند مصنوعی رو یادم رفت بگم، حذفش به شدت به روند باروری کم میکنه، من نتونستم حذف کنم ولی خیلییی کمش کردم

اره شدید نبود، ولی یه روزی یه دکتری اینقد من رو ترسوند که ممکنه باردار نشی و سریع برو اقدام کن و فلا ...

آره...الان خیلیا تنبلی تخمدان دارن...و میشه مدیریتش کرد.

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم چند روز بعد از اقدام علائم بارداری داشتیو علائمت چیا بودن که فهمیدی

ببین واقعیتش من شنیده بودم بودم خیلی شبیه به پریوده علائمش و هر بدنی فرق میکنه، شبیه به پریود بود ولی برا من دوتا تفاوت داشت، اول اینکه دقیقا دو سه روز بعد از اقدام دل درد پریودی داشتم در صورتی که من دل درد پریود و علائمم قبلا یه هفته به پریود شروع میشد! و اینکه تکرر ادرار داشتم بعد دوسه روز بعد از اقدام تا موعدم که قبلا نداشتم اصلا، اما با همه اینا سعی کردم نه خیلی امیدوار باشم نه خیلی نا امید. یه بارم عجله کردم ۴ روز به موعد بی بی زدم و منفی شد، دوباره صبر کردم پریودم ۲ روز عقب افتاد دوتا بی بی زدم و هر دو مثبت شد .

خیلی ممنونممنم سه ماه اقدام هستم ولی نمیگیره برام نمیدونم چرا

عزیزم من نمیدونم شرایط شما رو که مثلا توصیه خاصی بکنم ،

ولی چندتا توصیه کلی میکنم که خودم رعایتشون کردم ، خودت و همسرت بنیه تون رو تقویت کنید و چیزایی که هم نطفه رو پاکسازی میکنن هم تقویت میکنن بخورین، مثل بادام درختی، انجیر، عناب، خرما، پودر سنجد، سویق

کاسنی خوبه آقایون بخورن اسپرمشون رو تقویت میکنه اما ممکنه باعث پسر شدن نوزاد هم بشه، پیاده روی یا ورزش،افزایش معنویات، تقویم نجومی بخر روزای قمر در عقرب اقدام نکن ، روزای خوب و  نزدیک تخمک گذاری یا خود تخمک گذاری اقدام کن، یک روز در میون میگن خوبه ، هر روز ضعیف میکنه اسپرم رو. تو پریودت مخصوصا سه روز اول سردی جات مثل لبنیات و ترشیجات و ...نخور. استرسم نداشته باشین و بیخیال باشین.

و اینکه فست فود و قند مصنوعی رو به حداقل برسونید یا حذف کنید. با همه اینا که گفتم بازم تا یکسال طبیعیه چون هر ماه ۲۵ درصد احتمال بارداری هست. 

امیدوارم خدا دامنت رو سبز کنه و بیای و خبر خوش بدی عزیزم