2777
2789
عنوان

خیانت بابامو فهمیدم

123 بازدید | 5 پست

بچه ها من چندین ساله میفهمم بابام داره یکارهایی میکنه  چندسال پیش تو گوشیش گرفتم بهش نشون دادم هیچی نگفت سرشو انداخت پایین منم بیشتر نکفتم که روش باز نشه. بعد اون هر روز  تو سرچ ابنستاش میبینم مینویسه زن صی.غه ای. یا میره پیوی زنهای دیگه.( نمیدونه من اکانتشو دارم. ) تو تلگرامش هم بودم دیدم دیگه خیلی داره بهم فشار میاد از اون اومدم بیرون   ولی اینستاشو مجبورم کنترل کنم تا فاکیل نبینه چیزی تو کامنت پستها اینا😔

من هم برا اینکه مامانم بیچاره نفهمه همه چیزشو پاک میکنم نمیذارم چیزی بمونه چیکار کنم به نظرتون به مامان بگم یا بابا. بخدا دیگه نمیکشم خیلی بار روانی سنگینی داره.  عکسهای ناجور هم تو گالری گوشیش دیدم

چیکار کنم به کدومشون بگم؟

ای دختر ، مادرت بیچاره از همون اول فهمیده ریخته تو خودش بخاطر بچه هاش امکان نداره زنی نفهمه شوهرش چه ...

درسته متاسفانه

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا چقدررررررررر شرایطت سختته💔💔💔💔 

عزیزم بنظرم ب مامانت بگو حق داره بدونه 

اگ یکی دوبار بود مشکلی نیست

ولی الان بنظرم باید بفهمه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

متاسفانه شرایط بدیه به مادرت نگو اون زودتر فهمیده و فک میکنه شما نمیدونی اگه بگی آتیش زیر خاکستر شعله ور میشه بعدش معلوم نیست به خودشم هیچی نگو چون درست بشو نیست بریز تو خودت و ادامه بده بهش

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)