2777
2789

حدود ۶سال پیش شوهرم خیانت کرد بعد اون ماجرا یک روز از ماشین پرتم کرد بیرون رفتم خونه پدرم بعد ۲۰روز به خاطر بوم طاقت نیاوردم رفتم شوهرم فحش خاهرمادری ب پدرم بده مادرمم جلو خودم فحاشی کرد حدود ۲سال قبل یک شب شوهرم به مادر پدرش زنگ زد اومدن به پدرخودم هم زنگ زد و گفتن بیا برو زن زندگی نیستی اما من موندم پدرم کینه کرده میگه این مرد زندگی نیست بار آخر هم دست و پام بست با همراهی پدرش پولام ازم گرفتن و تهمت زدن من با کسی هستم آیا درسته ک دارم جدا میشم برادرام اصرار دارن برگردم اما پدرم میگه فقط طلاق دو تا بچه دارم این نیمی از زندگیمه نظربدین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط منم بهتر از تو نیست ولی من دیگه برنمیگردم 

عاقل باش وقتی پدرت پشتته دندون لقو بنداز دور 

مال من ده ساله دست بزن داره ، چهاربار منو بیرون کرده دوبار با پای خودم برگشتم فقط بخاطر دخترم 

ولی بار آخر منو زد انگشتم شکست و به بابام زنگ زد گفت بیا دخترتو ببر انگار درحال زنا منو گرفته 

منم زنگ زدم مأمور اومد صورت جلسه کرد برگه داد رفتم پزشکی قانونی و از اونجا هم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا 

الان یک ماهه داره زجه میزنه که من برگردم ولی من دیگه ازش متنفر شدم دلم نمیخواد حتی صداشو بشنوم در این حد 

الانم منتظر ابلاغیه های دادگاهم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خاک برسرت حرف پدرتو گوش کن. این همه بلاسرت اورده خیانت کرده بعد میگی پدرم نمیزاره برگردمدقیقا واسه چ ...

بار آخر مسافرت بردتم خیلی خوب شده بود من خودم با اصرار مامانم اومدم بیرون 

حق ک با شماس الان

ولی خب زندگی اون دو تا بچه هم مهمه

اگر میتونی بدون دعوا ادامه بدی، جدا نشو. با هم قرار بذارید الا پدرو مادرهاتونو وسط دعوا ها نیارید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شرایط منم بهتر از تو نیست ولی من دیگه برنمیگردم عاقل باش وقتی پدرت پشتته دندون لقو بنداز دور مال من ...

منم انگشتم شکسته س سال پیش امسالم دستمو جر داد الآنم از راه برادرام وارد شده اما من نمیرم وکیل گرفتم مهرم و نفقم و ضرب. شتم گذاشتم اجرا میگن جدا شو ماشین برات میخرم برو کار کن بخاطر من داره خونش جا ب جا می‌کنه اما من هنوز مرددم

یدونه مسافرت؟

همچیو ول کردی مسافرتو چسبیدی؟

طلاقتو بگیر یاحداقل اقدام کن بزار بفهمه دنیا دست کیه

نزار برای خودش بگه من اینم بکشمش صداش درنمیاد

چرا ب ی دونه مسافرت گول خوردی عزت نفست کجاس طرف خیانت کرده دست پات بسته پولات کش رفته تهمت ناموسی زده بهت فحاشی هم میکنه عزیزم یکم فکر کن درسته دوست نداری ازش جدا شی زندگیت خراب شه ولی ببین ت زندگی نداری خراب شه او آقا ی تنه ریده ب زندگیتون 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید